Vajon milyen lehet a Mikulás széke?

Vajon milyen lehet a Mikulás széke? Mindenképpen kényelmes.

Ha Ön volt már talpon egy egész éjszakán keresztül, bizonyára tudja, milyen nagyszerű érzés utána megpihenni egy kényelmes széken vagy fotelben.

 

Bizonyára nem csak a gyerekek gondolkoznak el azon, hogy milyen lehet a Mikulás széke, ami még az ő számára is pihentető élményt nyújt, miután berepülte az egész világot a szánján, és minden gyerek otthonának kéményébe bemászott.

Bár évente egyszer bámulatos teljesítményt nyújt a sok energiát igénybe vevő munkája során, ne feledkezzünk meg róla, hogy a Mikulás (a sztereotíp elképzelések szerint) egy jóságos öregúr, aki az év többi napján valószínűleg szeret a kandalló előtt ücsörögni egy nagy bögre forralt borral vagy kakaóval a kezében. Mert ugye, nem lehet mindig tejet inni! Egy kárpitozott karszék is ideális lehet ehhez az elfoglaltsághoz, de ha igazán különleges pihenésre vágyik, nagy eséllyel hintaszéket fog választani.

Az, hogy milyen ülőalkalmatosságot talál kényelmesnek, függ a testi adottságaitól is. Ennek megfelelően a testes Mikulásnál csakis egy fotel jöhet szóba, vagy egy nagy, széles karszék. Az Impala XXL-es főnöki forgószékeinek teherbírása 150 kg, és széles ülőfelületének hála a Mikulás kényelmesen ülhet benne hosszú órákon át, míg megtervezi az ajándékok kiosztásának útvonalát. Ha pedig túl sok süteményt fog enni idén, nem kell aggódnia az esetleges súlygyarapodás miatt! Az XXXL-es forgószékek egészen 200 kg-ig jól terhelhető, megbízható ülőalkalmatosságok.

Az is lehet, hogy a Mikulásnak több széke van! Mert van egy, amiben pihen és egy, amin ülve dolgozik, amikor azt a sok-sok levelet átnézi. Éppen ezért egyértelmű, hogy a széknek rendkívül puhának és kényelmesnek kell lennie, hogy a munkában elfáradt Mikulásnak is pihentető élményt nyújtson, és gyakori, idős kori, szenvedést okozó hátfájását is enyhítse. Főleg a dolgos hétköznapokon.

Végül nem feledkezhetünk meg a stílusról sem! A Mikulás számára nem is tudunk elképzelni mást, mint egy piros széket! De Önnek nem kell ehhez ragaszkodnia, mivel székeink számtalan színű kárpittal elérhetők.

További ajánlataink, melyek nem csak a Mikulás tetszését nyerik el, hanem  az Önét is:

Ha nincs is sok közös Önben és a Mikulásban, azt bizonyára mindketten szeretik, ha egy hosszú nap után otthonukban kényelmes és esztétikus bútorokkal berendezett környezet várja a fáradt hazatérőt. Tekintse meg kínálatunkat, ahol számos kényelmes széket és más bútort találhat!

További akciós ajánlatokért látogasson el Facebook oldalunkra!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük