Bemutatkozás

Üdvözli Önöket a Székkirály!

 

Széket, étkezőgarnitúrát, éttermi asztalokat, asztallábat vagy egyszerűen csak egy szép bútordarabot keres?

Megtalálta az ország legnagyobb, valós raktárkészlettel és választékkal rendelkező székáruházát. Ha Ön lakberendező vagy belsőépítész a legmegfelelőbb helyen jár, hogy segítséget kapjon kreatív ötletei megvalósításához, de a vendéglő-, presszó- vagy étteremtulajdonosokat is testre szabott ajánlatokkal várjuk.

 

Történetünk: A hazai székgyártás meghatározó szereplőjének – Szék és Kárpitosipari Vállalat (SZKIV) – munkatársai, több évtizedes gyártó- és székforgalmazói tapasztalat birtokában 1989-ben megalapították az IMPALA Bútorkereskedő Kft.-t. A szakértelem és a hatalmas árukészlet miatt nagyon hamar rajtunk ragadt a „Székkirály” elnevezés, melyet ma már büszkén vállalunk.

Küldetésünk: A székhez és ülőbútorhoz kötődő hagyományokat folytatva, és a minőséget szem előtt tartva feladatunknak tekintjük a hazai lakossági, közületi és vendéglátó- ipari bútor- és székkereslet teljes körű kiszolgálását.

Előnyünk: Vásárlóink áruházunk szinte minden termékét saját ízlésük és elképzelésük szerint választhatják meg, 500 különböző kárpit és 30-féle fa színből alakítva ki a számukra legmegfelelőbbet.

Az IMPALA Bútorkereskedő Kft., – A Székkirály minden körülmények között az értéket képviseli és adja vásárlói számára, ezért az egyre jobban szakosodó bútorkereskedelmi kínálat minden területén gazdag választékot igyekszünk nyújtani. Áruházunkban a székek széles választéka mellett megtalálhatók az alacsony, illetve a közepes árfekvésű szekrénysorok, kárpitos garnitúrák, egy- és kétszemélyes heverők, kiegészítő bútorok. Igazán otthon azonban a székek és az étkezőasztalok birodalmában mozgunk és felelősséggel állítjuk:

Pap Géza ügyvezető- A Székkirály

Az ország legnagyobb valós szék választékával várjuk, azonnali kiszolgálás mellett.

Közel 8000 darab szék közül választhat.

Székben otthon vagyunk!

 

 
 

 

Comments are closed