Házhoz szállítás

Rendeljen otthonról kényelmesen és vegye igénybe az Impala házhoz szállítását vagy futárszolgálataink valamelyikét!

A megrendelt termékeket a futárszolgálat saját gépjárműivel szállítja házhoz mind Budapesten, mind pedig az ország egész területén. A szállítási díj az áru méretétől és súlyától függően 7000 Ft-tól, de a szállítási feltételeket a szék típusától függően egyeztetjük. Futárszolgálattal csak úgynevezett lapraszerelt, azaz dobozban forgalmazott, nem összeszerelt termékeket tudunk szállítani.

A megrendelt termékeket a küldemény átvételekor vagy előre utalással kell kifizetni.
A Megrendelő a küldemények sérülésmentes szállítását és darabszám szerinti átvételét szállítólevélen igazolja. Ha a vevő vagy megbízottja nem tartózkodik a helyszínen, munkatársunkkal egyeztethet egy újabb szállítási időpontot. Ebben az esetben azonban az első szállítás összegét is felszámoljuk!

A webáruházban feltüntetett termékek vételára a házhoz szállítás költségét nem tartalmazza!

Egyéb felmerülő kérdés esetén forduljon ügyfélszolgálatunkhoz az  impala@impala.hu e-mail címen!

Az Impala Bútorkereskedő Kft.-nél történt vásárláskor eldöntheti, hogy él-e az általunk biztosított házhoz szállítási lehetőséggel vagy személyesen veszi át és viszi el a vásárolt terméket. Javasoljuk, hogy minden esetben előre egyeztessen eladó kollégáinkkal, hogy a házhoz szállítás zökkenő mentesen történjen!

 

 

 

 

Áruházunkban lehetőség van az összeszerelt állapotban lévő vagy nem lapraszerelt termékek egyedi szállítására is. Ebben az esetben a szállítás költségét, időpontját kollégáinkkal tudja egyeztetni.

A megvásárolt árut, 7 napig áll módunkban díjmentesen tárolni, ezen túlmenően tárolási költséget számítunk fel, továbbá az Ügyfél hibájából meghiúsult kézbesítés miatti ismételt házhoz szállítás költségei is minden esetben az Ügyfelet terhelik.

Comments are closed