Egyedi elképzelések

 

étkező garnitúraValamilyen szinten minden ember otthona visszatükrözi tulajdonosa személyiségét. Sokan kifejezetten arra vágynak, hogy lakásuk, életterük egyedi elképzeléseiket, ízlésüket is megjelenítse, mert számukra az otthon, a lakberendezés egyfajta kiteljesedést is jelent. Mások szeretik az egyszerű, letisztult dolgokat vagy a funkcionálisan használható, minden érzelemtől mentes bútorokat, tárgyakat. Az Impala Bútorkereskedő Kft. számára a vásárlók elégedettsége és az egyéni elvárások maximális teljesítése, illetve az elvárásokat meghaladó szolgáltatás biztosítása a legfontosabb. Éppen ezért, igyekszünk minden vásárlónk egyedi elképzelését megvalósítani. Akár úgy, hogy egy, már meglévő bútorhoz ajánljuk a legmegfelelőbbet, akár úgy, hogy a keresett terméket utángyártjuk, akár úgy, hogy az egyedi elképzeléseket és igényeket megvalósítjuk.

Kollegáink több évtizedes szakértelme segít abban, hogy az elképzeléseket egy rajz, vagy egy fotó alapján is a lehető leggyorsabban kiszolgáljuk. Közel 8000 darabos termékkészletünk és 2000 négyzetméteres áruházunk pedig mindenki számára nagy esélyt ad arra, hogy megtalálja a számára legmegfelelőbb bútort; azt, ami illeszkedik igényeihez vagy akár meglévő bútorainak stílusához. Mindezek mellett biztosítjuk a lehetőséget arra, hogy szinte minden nálunk vásárolt terméket egyedi igény és ízlés szerint lehet kialakítani, kiválasztani, azonnal megvásárolni vagy megrendelni.

 

Ha azt szeretné, hogy széke, asztala úgy nézzen ki, ahogyan azt megálmodta,
válasszon szövetet a több mint 500-féle kárpit közül, színt pedig a fa 30 különféle árnyalatából!

 

egyedi piros székekSzakmabelieknek, lakberendezőknek vagy belsőépítészeknek is érdemes ellátogatnia hozzánk, mivel remek alapanyagot biztosítunk a kreatív ötletek megvalósításához. Számukra és a vendéglő-, presszó- vagy étteremtulajdonosok számára is minden esetben testre szabott ajánlatokat, sőt még lakberendezési segítséget is tudunk nyújtani.

Természetesen ülőbútorban és asztalban vagyunk a legjobbak, ezért ragadt ránk a Székkirály név is, de kínálatunkban az alacsony, a közép és a hightech színvonalú, illetve árkategóriás nappali-, hálószobabútorok, szekrénysorok, kárpitos garnitúrák, egy- és kétszemélyes heverők, kiegészítő bútorok valamint kültéri bútorok széles választéka is szerepel. Az aktuális trendeket képviselő bútorok mellett szezontól függően akciókkal várjuk minden vásárlónkat annak érdekében, hogy bebizonyítsuk, nálunk a minőség és még a luxus is elérhető áron van.

Comments are closed