Tanácsadás

 

Az Impala Bútorkereskedő Kft. kollégái több tíz éves bútorforgalmazói és gyártói tapasztalattal állnak a vásárlók rendelkezésére. Tőlük nemcsak a székekkel, asztalokkal és a forgalmazott egyéb bútorokkal kapcsolatos minőségi, karbantartási, tisztítási, összeszerelési kérdéseikre kaphatnak választ, hanem akár lakberendezőkkel közreműködve berendezéssel, elrendezéssel kapcsolatban is tanácsot kérhetnek.

Impala termékek székek asztalok és fogasok

Kollégáink munkáját a közel 8000 darabos termékkészletünk és valós raktárkészletünk segíti, így akár egy rajz, vagy egy fotó alapján is a lehető leggyorsabban megtaláljuk azt a bútordarabot, amelyik a legjobban igazodik az egyéni elvárásokhoz vagy a legmegfelelőbb a már meglévő bútorok stílusához. Minden nálunk vásárolt terméket egyed igény és ízlés szerint lehet kialakítani, kiválasztani, azonnal megvásárolni vagy megrendelni.

Kollégáink a vásárlók kérésére abban is segítenek, hogy a több mint 500-féle szövet, kárpit és a fa 30 különféle árnyalatából valóban a legtartósabbat vagy a legmegfelelőbbet tudja kiválasztani!

Szakmabelieknek, lakberendezőknek vagy belsőépítészeknek is érdemes ellátogatnia a Reitter Ferenc u. 8/B. alatt található áruházunkba, mivel remek alapanyagot biztosítunk kreatív ötletek megvalósításához is. Számukra és a vendéglő-, presszó- vagy étteremtulajdonosok számára is minden esetben testre szabott ajánlatokat, sőt még lakberendezési segítséget is tudunk nyújtani.

asztal és szék választék

Comments are closed