Asztallábak verhetetlen áron

asztallábak verhetetlen áron

Nálunk az idők kezdete óta hatalmas a vendéglátósok számára kínált asztalláb termékek száma.

 

Ez nem csak azt jelenti, hogy jelenleg 11-féle nagy mennyiségben raktáron lévő termék áll rendelkezésre, ami azonnal elvihető, hanem azt is, hogy vannak olyan asztallábak összesen 31-féle, amely közül rendelni lehet rövid határidővel.

Ahogy az asztallábak az asztal biztos alapját képezik, úgy az is elmondható róluk, hogy jó minőségű asztalláb nélkül nem létezik vendéglátás. Az általunk kínált asztallábak masszívak, minőségiek, strapabíróak és terhelhetőek. Akárcsak egy jó munkaerő, amely a hátán viszi a vállalkozást. S lám, akár szó szerint is vehetjük! Ha az asztallábak kínálatát nézzük, akkor a strapabíróság és a minőség a legfontosabb szempont. De az Impala Bútorkereskedő Kft. kínálatában változatos a design, a forma és még a szín is. Már amennyire a szín változatos lehet egy olyan terméknél, amely esetében mindenki ragaszkodik a fekete és a fémszínekhez. Íme néhány példa:

Lábak nélkül mit sem ér! - GF-2112

Ám az asztallábak nem csak a vendéglátóipari szakemberek kedvenc termékei. Ha Ön is egy olyan ember, aki a dizájnt nem bízza a véletlenre és egyedi asztallapot készít otthonába, akkor asztallábaink akár beltérre, de még jobb választással kültérre is tehetőek. Kinek ne lenne fontos, hogy a kerti asztalt ne kapja fel a szél? Ha szebb dolgokra vágyik, mint egy sörpadszett, akkor ne habozzon, jöjjön el áruházunkba és nézze meg a kínálatot!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük