Termékek összeszerelése

bútor alkatrészekHosszú évek tapasztalata alapján tudjuk, hogy a bútorok gondos kiválasztása és a vásárlási folyamat sok időt vesz el, mely után a legnagyobb gondot általában a bútorok szállítása és összeszerelése jelenti. Egy-egy vásárlás örömét nagyon hirtelen és nagyon gyorsan el tudja venni, ha a lapra szerelten megérkező bútorokhoz nincs megfelelő összeszerelési útmutató, vagy éppen több órát vagy napot is igényel az összeszerelés. Annak érdekében, hogy vásárlóink gondtalanul tudják élvezni vásárlásuk „gyümölcsét” kérésre (kisebb bútorok esetén, az Impala Bútorkereskedő Kft. telephelyén) munkatársaink összeszerelik a megvásárolt terméket.

Az összeszerelés kisebb darabszám (max.: 1-3 db) és kisebb bútordarabok esetében ingyenes, nagyobb bútordarabok esetén érdemes előre egyeztetni eladó kollégáinkkal a lehetőségekről. Illetve érdemes figyelembe venni, hogy az összeszerelt bútorok elszállítása körültekintőbb szervezést igényel.

Az összeszerelés igénybevétele nem csak kényelmi okokból célszerű, hanem azért is, mert a szakszerű összeszerelés és a későbbi rendeltetésszerű használat szinte minden esetben megnyújtja a termékek élettartamát.

Comments are closed