Év végére befutottak a sztárok

Év végére befutottak a sztárok

 

Régóta vártunk rájuk, de decemberre végre megérkeztek a kényelmes és funkcionális étkezőszékek, illetve étkezőasztalok.

 

Az újonnan érkezett étkezőasztalaink mindegyike nagyobbítható, hiszen nem csak karácsonykor vagy ünnepekkor fontos, hogy nagyobb létszámmal tudjuk körbeülni az asztalt. Az étkező otthonunk kulcsfontosságú tere, de ha nem rendelkezünk külön étkezővel, akkor is fontos, hogy az étkezőasztal és a hozzá választott székek gondosan legyenek kiválasztva. Ha nem akarunk egészségtelenül a tévé előtt enni, ha fontosak a családi beszélgetések és az együtt töltött minőségi idő vagy egyszerűen csak szeretünk jókat enni, annak is meg kell adni a módját.

Ahhoz pedig nem kell feltétlenül kész étkezőgarnitúrát keresni, hogy magunk válasszuk ki a számunkra kényelmes, megfelelő méretű és megjelenésű termékeket. A Székkirály 13. kerületi áruházában a Reitter Ferenc u. 8/B. szám alatt bátran választhatunk párosíthatunk össze több terméket is, majd kiválaszthatjuk a fa és a kárpit színét is. Az új termékeink esetében – mint szinte mindig – erre is van lehetőség.

Ráadásul kihúzható asztalaink estében a lábak elhelyezkedése összecsukva és kinyitva is kényelmesen használhatóvá teszi az asztalt.

 

Új asztalaink akár két méteresre is kinyithatóak, mégis légies könnyedséggel rendelkeznek. Egyiknek-másiknak a dizájnja és a formája is újszerű, ezáltal nem csak a kényelem, hanem az esztétikum szempontjai is előtérbe kerülhetnek. Nem robosztusak és nem nehezek, a nyithatóságuk, nagyobbíthatóságuk is csak pár pillanatba kerül.

 

A most érkezett étkezőszékek elegáns megjelenésűek, egyszerre alkalmasak otthonok és közületek vagy éttermek, cukrászdák számára.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük