Black Friday 2020 a Székkirálynál

Black Friday 2020 novemberében az Imapalánál.

Jó hírünk van azok számára, akik idén is vártak az karácsonyi ajándékvásárlással, mert most kezdődik a szezon!

Az Impala Black Friday 2020 november utolsó hétvégéjén van a Székkirálynál, de idén is csaltunk mert kicsit hamarabb kezdünk!

A hagyományokhoz híven az Impala Bútorkereskedő Kft. idén novemberben is számos kedvezménnyel várja vásárlóit. De a már jól ismert állandó akciókon kívül, a Black Friday 2020 november végén nem maradhat el! A Fekete Péntek kollekciónkban akár 79%-os kedvezményeket is találnak vásárlóink!

Bár a Black Friday eredetileg egy amerikai hagyomány, amely a hálaadást követő péntekre esik, ilyenkor kezdődik a karácsonyi ajándékvásárlás szezonja is. Az áruházláncok, kereskedők, boltok hatalmas akciókkal várják a vásárlókat. Ugyan nem Amerikában vagyunk, de mi úgy gondoljuk, Önnek is járnak a nem kamu, hatalmas akciók! Várjuk Önt is mind áruházunkban, mind weboldalunkon sokadik éve idén is!

Mivel hagyományosan karácsonyi ajándékvásárlás miatt kezdődött a Black Friday akciósorozat, most kiválasztottunk Önnek 3 olyan nagyszerű ajándékot, amellyel biztos, hogy nagy örömet szerezhet szeretteinek, ráadásul most pénztárcáját is kímélheti!

1. MF-6651 nagyobbítható tölgy asztal

A korlátozások miatt valószínűleg minden család számára más lesz az idei ünnep. Nyugodtan mondhatjuk, hogy rendhagyó ünnepeknek nézünk elébe. Valószínűleg a legtöbben, szűk körben, otthon töltik majd a karácsonyt szeretteik körében, de lesznek olyanok is, akik sajnos távol kell, hogy maradjanak egymástól. Ha Ön azon szerencsések közé tartozik, aki családjával lehet, akkor biztosan szeretne sz egész családjával kényelmesen elférni az asztal mellet, amin minden karácsonyi finomság elfér. Az MF-6651 nagyobbítható tölgy asztalunk tökéletes karácsonyi ajándék a család számára.

2. CS 319 037 kárpitozott szék

Ha már megvan otthonában a megfelelő asztal, válogasson bátran kényelmes székeink közül!

CS 319 037 kárpitozott székünk gyönyörű, sötét színben most majdnem 50% akcióval vásárolható! A székek cseréje nem csak kényelmi szempontból hasznos, de észre sem vesszük és könnyen viseltesekké, foltosakká válhatnak a mindennapi használat során. Ha szeretné családját, szüleit, vagy rokonát valami igazán hasznossal meglepni, akkor egy új székgarnitúra mindig jó választás!

3. Borko fa gyerekasztal

Nem csak a felnőttek, de a gyermekek számára is fontos, hogy legyen egy olyan hely, ahol szívesen töltik az időt, kényelmesen játszhatnak, rajzolhatnak vagy festhetnek. A lehetőségek tárháza végtelen. Minőségi termékeink lehetővé teszik, hogy később majd akár az unokái is sok kellemes időt tölthessenek a Borko gyerekasztal mellett!

Válogasson a többi Black Friday akciós termékeink közül és olyan ajándékkal lepje meg szeretteit, aminek biztosan minden nap hasznát veszik!

A Black Friday 2020 akció november 29-ig ( vasárnap) tart!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük