Átkárpitozás

 

Egy bútordarab lehet örök darab, lehet felejthetően funkcionális, de, életünk szerves részeként, akár a szívünkhöz is hozzánőhet. Olyannyira, hogyha egy-egy fotel, szék vagy épp kanapé nem állna a megszokott helyén, talán mi sem éreznénk magunkat komfortosan. Ám a gyakori használat egy idő után megköveteli, hogy az állagmegóvás vagy a felújítás érdekében kárpitot cseréljünk.

 

Átkárpitozásra akkor is szükség lehet, ha egy korábban vásárolt vagy megörökölt bútordarabunk, (székek, fotelek, díványok, étkező padok stb.) színét meguntuk, vagy, ha a lakásfelújítás után azt tapasztaljuk, hogy bármennyire is precízen terveztünk az nem harmonizál az étkezővel, a konyhával, a dolgozószobával, vagy akár a nappalival sem. Az öröklött bútorok többsége pedig sokszor nemcsak átkárpitozást, hanem felújítást is igényel.

Bármi legyen is az oka az átkárpitozásnak,
kollegáink szakértő kezei között minden bútordarab új életre kel!


Ráadásul, az átkárpitozás az Ön egyedi elképzelései szerint is megvalósulhat, mert arra is nyitottak vagyunk, hogy akár az Ön által hozott kárpittal dolgozzunk. Természetesen minden munkát előzetes egyeztetés, állapotellenőrzés vagy akár tanácsadás is megelőz annak érdekében, hogy Ön a lehető legtöbbet kapja cégünktől.

Néhány eset, amikor szükség lehet az átkárpitozásra vagy a javításra:

 

átkárpitozás szükséges átkárpitozás szükséges átkárpitozás szükséges

Comments are closed