Kárpitozás és átkárpitozás

Átkárpitozás - ilyenkor szükséges

Kárpitozás és átkárpitozás szolgáltatásunkra sokféle esetben lehet szükség!

 

Egy bútordarab lehet örök darab, lehet felejthetően funkcionális. De, életünk szerves részeként, akár a szívünkhöz is hozzánőhet. Olyannyira, hogyha egy-egy fotel, szék vagy épp kanapé nem állna a megszokott helyén, talán mi sem éreznénk magunkat komfortosan. Ám a gyakori használat egy idő után megköveteli, hogy az állagmegóvás vagy a felújítás érdekében kárpitot cseréljünk. Ekkor jöhet az átkárpitozás.

Átkárpitozásra akkor is szükség lehet, ha egy korábban vásárolt vagy megörökölt bútordarabunk, (székek, fotelek, díványok, étkező padok stb.) színét meguntuk, vagy, ha a lakásfelújítás után azt tapasztaljuk, hogy bármennyire is precízen terveztünk az nem harmonizál az étkezővel, a konyhával, a dolgozószobával, vagy akár a nappalival sem. Az öröklött bútorok többsége pedig sokszor nemcsak átkárpitozást, hanem felújítást is igényel.

Bármi legyen is az oka az átkárpitozásnak,
kollegáink szakértő kezei között minden bútordarab új életre kel!

 

Ráadásul, a kárpitozás és az átkárpitozás az Ön egyedi elképzelései szerint is megvalósulhat, mert arra is nyitottak vagyunk, hogy akár az Ön által hozott kárpittal dolgozzunk. Természetesen minden munkát előzetes egyeztetés, állapotellenőrzés vagy akár tanácsadás is megelőz annak érdekében, hogy Ön a lehető legtöbbet kapja cégünktől.

Kárpitozás
Árajánlatkérési űrlap

 

  Amennyiben árajánlatot szeretne kérni az Impala Bútorkereskedő Kft. – A Székkirály kárpitozási szolgáltatásáról kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot! Az űrlap kitöltése nem számít megrendelésnek!

  1. Jelölje be, hogy milyen bútordarabot szeretne átkárpitozni! Többet is megjelölhet egyszerre!

  2. A kiválasztott bútordarab/bútordarabok mennyisége pontosan hány darab? (Kérjük, részletezze: pl.: 4 db szék, 2 db karszék, 1 db fotel, hány elemből áll az ülőgarnitúra!)

  3. Van-e az Ön által megjelölt bútordarabnak/ bútordaraboknak valamilyen szerkezeti problémája?
  Kérjük, írja le részletesen, majd a későbbiekben csatoljon képet erről is a fotók feltöltésekor!

  4. Kérjük, adja meg a szóban forgó egy vagy több bútordarab legalapvetőbb méreteit (pl.: magasság, szélesség, mélység)! (Ha több termékről van szó, mindet részletezze!)

  5. Kérjük, töltsön fel 1-5 darab jól látható, de max. 250 kb-os jpg, jpeg, png formátumú képet a bútordarabról/bútordarabokról, illetve az esetleges hibákról, problémákról és a varrásokról, illesztésekről!
  Comments are closed