Mindenki örömére újra kapható a Kambio étkezőgarnitúra

Kis lakások egyik legnépszerűbb étkezőgarnitúrája most újra kapható az áruházunkban. A sokak által keresett Kambio elnevezésű étkezőgarnitúra szett nagy segítséget jelent akár az albérletesek, akár a fiatalok számára.

A Kambio összecsukható étkező garnitúra nem véletlenül vevőink nagy kedvence és így az egyik legnépszerűbb termékünk. A praktikus összecsukható étkezőasztal kialakításának köszönhetően kis helyen is elfér, tárolni is könnyű, ha éppen nincs szükség rá. Viszont akkor sincs gond, ha hirtelen megnövekszik a létszám, mert nem négy, hanem hat összecsukható szék tartozik hozzá. Kis lakásokban is megállja a helyét, emellett még az ára is kedvező.

Az étkezőgarnitúra tartalmazza a hat darab összecsukható széket, valamint az összecsukható étkezőasztalt. A termék úgy van kialakítva, hogy összezárt állapotban a székeket összecsukva az ebédlő asztal alá lehessen tenni, így is helyet spórolva abban az időszakban, amikor nincs használatban a termék. További előnye, hogy gurulós asztallábakkal van ellátva a könnyebb mozgathatóság és praktikusság érdekében. Emellett az étkező székek mindegyike párnázott ülőkével van ellátva, így a kényelem is garantált.

 

Az étkezőgarnitúra három színváltozatban érhető el – natúr, dió és wenge – így mindenki megtalálhatja a számára megfelelőt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük