Mindenki örömére újra kapható a Kambio étkezőgarnitúra

Kis lakások egyik legnépszerűbb terméke most újra kapható az áruházunkban. A sokak által keresett Kambio elnevezésű étkezőgarnitúra szett nagy segítséget jelent akár az albérletesek, akár a fiatalok számára.

A Kambio összecsukható étkezőgarnitúra nem véletlenül vevőink nagy kedvence és így az egyik legnépszerűbb termékünk. Praktikus összecsukható kialakításának köszönhetően kis helyen is elfér, tárolni is könnyű, ha éppen nincs szükség rá. Viszont akkor sincs gond, ha hirtelen megnövekszik a létszám, mert nem négy, hanem hat szék tartozik hozzá. Kis lakásokban is megállja a helyét, emellett még az ára is kedvező.

Az étkezőgarnitúra tartalmazza a hat darab összecsukható széket, valamint az összecsukható pillangó asztalt. A termék úgy van kialakítva, hogy összezárt állapotban mind a hat széket összecsukva az asztal alá lehessen tenni, így is helyet spórolva abban az időszakban, amikor nincs használatban a termék. További előnye, hogy gurulós lábakkal van ellátva, a könnyebb mozgathatóság és praktikusság érdekében. Emellett a hat darab szék mindegyike párnázott ülőkével van ellátva, így a kényelem is garantált.

 

Az étkezőgarnitúra három színváltozatban érhető el – natúr, dió és wenge – így mindenki megtalálhatja a számára megfelelőt.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.