Legújabb termékeink – étkezőgarnitúrák és asztalok

Szeretnénk bemutatni legújabb termékeink közé tartozó asztalok, fotelek, székek és étkezőgarnitúrák közül néhányat. Csakúgy, mint a többi termékünkre, ezekre is jellemző a magas minőség, a kényelem és a modern megjelenés.

A Lounge kisasztal termékünk bár nem étkezőgarnitúra, szalonokba kiváló megoldás lehet. A kisasztal geometriai elemeken alapuló tervezése és leegyszerűsített formavilága teszi szerethetővé. Megjelenése önmagában is érdekes és izgalmas látványt nyújt, de a teljes hatást akkor érhetjük el, ha a hozzá ajánlott karfás fotelt és szófát választjuk.

Geometriai elemeken alapuló tervezése és leegyszerűsített formavilága teszi szerethetővé.

Az Ares étkezőasztal nagyobbítható asztallappal van kialakítva, így tökéletes választás lehet nagyobb családi összejövetelek esetén is. Modern és klasszikus berendezésű lakásokban is ugyanúgy megállja a helyét. Az asztal és a hozzá ajánlott székek akár luxushatást is kölcsönözhetnek minden helyiségnek.

Ares étkezőasztal minőségi, masszív bükk fából készül és nagyobbítható asztallappal van ellátva.

Az Aida nevű étkezőgarnitúra szett visszafogott, kecses, letisztult vonalvezetésű, mind az asztalt, mind a széket tekintve. Az étkezőgarnitúra asztalának fehér asztallapja és a sötét lábak, illetve a sötét székváz világos-sötét kontrasztja eleganciát, igényességet, és egyszerűséget sugároz.

Az Aida asztal visszafogott, letisztult, kecses vonalvezetésű.

Az Afrodita étkezőgarnitúra izgalmas, lenyűgöző látványt nyújt. Az ovális asztallap elegáns, lendületes, átmenet a klasszikus és a modern stílus között, aminek pont az asztallábak megjelenése ad érdekes, figyelemfelkeltő küllemet. Az garnitúrához tartozó székek kétféle változatban és többféle kárpittal is elérhetőek, hogy mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbbet.

Az Afrodita étkezőgarnitúra izgalmas, lenyűgöző látványt nyújt.

Reméljük, hogy felkeltettük az érdeklődését legújabb termékeink iránt.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.