Legújabb termékeink – étkezőgarnitúrák és asztalok

Szeretnénk bemutatni legújabb termékeink közé tartozó asztalok, fotelek, székek és étkezőgarnitúrák közül néhányat. Csakúgy, mint a többi termékünkre, ezekre is jellemző a magas minőség, a kényelem és a modern megjelenés.

A Lounge kisasztal bár nem étkezőgarnitúra, szalonokba kiváló megoldás lehet. A Lounge asztalokat geometriai elemeken alapuló tervezése és leegyszerűsített formavilága teszi szerethetővé. Megjelenése önmagában is érdekes és izgalmas látványt nyújt, de a teljes hatást akkor érhetjük el, ha a hozzá ajánlott karfás fotelt és szófát választjuk.

Geometriai elemeken alapuló tervezése és leegyszerűsített formavilága teszi szerethetővé.

Az Ares étkezőasztal nagyobbítható asztallappal van kialakítva, így tökéletes választás lehet nagyobb családi összejövetelek esetén is. Modern és klasszikus berendezésű lakásokban is ugyanúgy megállja a helyét. Az asztalok és a hozzá ajánlott székek luxushatást kölcsönözhetnek minden helyiségnek.

Ares étkezőasztal minőségi, masszív bükk fából készül és nagyobbítható asztallappal van ellátva.

Az Aida nevű étkezőgarnitúra szett visszafogott, kecses, letisztult vonalvezetésű, mind az ebédlő asztalt, mind a székeket tekintve. Az étkezőgarnitúra asztalának fehér lapja, sötétbarna asztallába, illetve a székek árnyalt barna vázszerkezetének világos-sötét kontrasztja eleganciát, igényességet, és egyszerűséget sugároz.

Az Aida asztal visszafogott, letisztult, kecses vonalvezetésű.

Az Afrodita étkezőgarnitúra izgalmas, lenyűgöző látványt nyújt. Az ovális asztallap elegáns, lendületes, átmenet a klasszikus és a modern stílus között, aminek pont az asztallábak megjelenése ad érdekes, figyelemfelkeltő küllemet. Az étkező garnitúrához tartozó kárpitozott szék kétféle változatban és több színben is elérhető, hogy mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbbet.

Az Afrodita étkezőgarnitúra izgalmas, lenyűgöző látványt nyújt.

Reméljük, hogy felkeltettük az érdeklődését legújabb termékeink iránt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük