Új gyártók az Impalánál, új étkezőasztal karácsonyra

A legtöbb lakás központi színtere a konyha és az étkező. Mivel az Impala Bútorkereskedő Kft.-nél tudjuk, hogy általában itt zajlik a mindennapi élet, a családi események többsége, itt készülünk a születésnapokra, az évfordulókra vagy épp a karácsonyra.

Az ünnepi hangulathoz tökéletes kellékek, illetve megfelelő bútorok szükségesek, melyek a kényelmet és a praktikusságot is szolgálják. Éppen ezért minden évben új bútorokat, új étkezőasztalokat, új étkezőgarnitúra típusokat igyekszünk a meglévőek mellett beilleszteni a választékba.

2017-ben olyan új beszállítóval vettük fel a kapcsolatot, akik jól ismerik a klasszikus formákat, megbízható minőséget nyújtanak és az idősebbek által ismert „jugo stílus” mellett a modern étkezőasztal sem áll tőlük távol. Az új termékeket általában 5-féle faváltozatban, tömör tölgy, bükk vagy furnéros kivitelben, széket 30-féle szövettel rendelheti meg bárki és, ha a készlet elfogyott a szállítási határidő, akkor is csak 4-6 hét. A Mátrix, a P4-Plus, a P7, P120 és a Labud asztal is nagyobbítható, sőt vannak olyanok is, amelyek 340 cm-re nyithatóak.

Labud-xl - Új gyártók az Impalánál, új étkezőasztal karácsonyra matrix - Új gyártók az Impalánál, új étkezőasztal karácsonyra p4plus - Új gyártók az Impalánál, új étkezőasztal karácsonyra p-7 - Új gyártók az Impalánál, új étkezőasztal karácsonyra p-120 - Új gyártók az Impalánál, új étkezőasztal karácsonyra

Azok számára, akik most, a karácsonyt megelőző időszakban, terveznek bútorvásárlást jó hírünk van, hiszen nemcsak kedvezményes áron találják meg a családi ünnephez megfelelő étkezőasztalt vagy étkezőgarnitúrát, de több olyan termékünk is van, amely akár azonnal elvihető.

Ha teljes alkotói szabadságra vágyik, akkor örömmel fogja tapasztalni, hogy a legtöbb, általunk kínált étkezőasztal, étkező szék szabadon válogatható össze, és csak néhány asztalt és széket is együttesen tartalmazó étkezőgarnitúránk van. Egyedileg választható egy-egy asztalhoz a legtöbb szék fajtája, darabszáma, faváza és kárpitozása is.

Kínálatunkban mindenki talál tetszésének megfelelő étkezőgarnitúrát, mert a több mint 100-féle garnitúrát lehet összeállítani egyedi igények szerint. A variációk száma szinte végtelen. Az akció és az azonnal elvihető bútorok azonban csak a készlet erejéig tartanak, ezért érdemes sietni.

Válasszon asztalt és széket ízlése szerint, állítsa össze egyedi étkezőgarnitúráját! Velünk lesz teljes az ünnep!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük