Black Friday a Székkirálynál

Lassan már a Székkirálynál is hagyomány a Black Friday „ünnepe” és az is, hogy fekete péntek napjától novemberben minden nap péntek!

Így a 30-70%-os termékeink mellett a 2017. november 24-ei Black Friday idén hamarabb 22-én szerdán kezdődik és november végéig tart három kiemelt extra akciós termékkel.

A Székkirálynál idén is a Black Friday vezeti be a karácsonyi bevásárlási szezont, ezért vasárnap is nyitva vagyunk és óriási kedvezményekkel várunk mindenkit a XIII. kerületben lévő Reitter Ferenc utca 8/b. szám alatti áruházunkban vagy a webshopunkban!

A Black Friday akció a következő három kiemelt termékre vonatkozik:

MF-7057 kárpitozott fémvázas szék

Vastag párnázattal rendelkező ülése és háttámlája tökéletes kényelmet biztosít az étkezőasztalok, de akár az irodák és várótermek számára is a hosszú ideig történő ülés közben. Stabil szerkezete hosszú életűvé és mégis kellemes rugózásúvá teszi. Ugrás a termékoldalra!

 

MF-5913 fémvázas forgószék, orange textilbőr

Ez a melegséget sugárzó vidám színű, vidám hangulatot teremtő, kényelmes párnázattal rendelkező kárpitozott szék stabil tányértalpával és 360 fokos elfordíthatóságával igazán pörgővé teszi a hétköznapokat. Ugrás a termékoldalra!

 

Rocco kárpitozott szék

Ezeknek az étkezőszékeknek egyedi különlegessége, hogy az átlagosnál kecsesebbek, mert viszonylag karcsúbb háttámlájuk van.

Legyen szó karácsonyi meglepetésről vagy akár önmagunk megajándékozásáról, mindenképpen érdemes most vásárolni, mert igyekeztünk a lehető legjobb árakat biztosítani vásárlóink számára.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük