Éttermi design trendek 2018

Az összhatás, a belső tér arányos kitöltése és a funkció egy étterem designnál elengedhetetlen szempont a vendéglátóipari bútorok szempontjából is.  Még akkor is így van ez, ha a vendégek legfőbb elvárása a minőségi étel, a kényelem és a kellemes atmoszféra. Az elégedett vendég számára a minőség, a stílusos küllem és az egyediség is érezhetően fontos az üzletben található éttermi asztalok és éttermi székek szempontjából.

 

Lássuk, mik azok a trendek 2018-ban, amelyekre érdemes figyelni, ha új vállalkozásba kezdünk, vagy új külsőt szeretnénk varázsolni régi helyünknek! Ma már kitűnő példákat találunk itthon is a jól eltalált designra. Egyik kedvencünk Budapesten az Oinos étterem a Rákóczi téren.

A természetesség, a természetes fények és díszítőelemek (pl. dísznövények), a meleg színárnyalatú, kellemes textúrák és faanyagok, nem csak ebben az évben, hanem valószínűleg a jövőben is népszerű irányvonalat jelentenek majd. Ha egyedi megoldásokat keresünk, a különleges, színes, virágos és leveles tapéták továbbra is hódítanak. Népszerűek a tervezők által megálmodott fali képek, kiegészítők, valamint az egyedi vintage és személyes kiegészítők is. Izgalmas hangulatot áraszt a tradicionális elemek keveredése a modern darabokkal. Padlóburkolat terén figyelemfelkeltő színeivel újra szerepet kap a linóleum.

                                                                                

Az egyre különlegesebb ételkompozíciók esetében fontos, hogy a figyelem magára az ételre irányuljon, ezt jól kiegészíti a minimál stílusú étterem belső. Az éttermi asztalok és székek esetében is egyszerűsödnek a formák, kevesebb, de igényesen megtervezett bútor kerül a terekbe. A kényelem kulcsfontosságú. Fordítsunk figyelmet a közösségi terekre, társalgókra is egy éttermen belül! Igényesen tagolhatjuk a teret kényelmes kanapék és fotelek segítségével. Az étkező garnitúrák esetében a szokatlan, nem hagyományos megoldások is bátran alkalmazhatóak. A fiatalabb generációkra gondolva nagy hangsúlyt kapnak idén a színek is. Az egyedi, színes világításoktól kezdve az asztalok, székek és fotelek esetében is megjelenik ez a trend. De a szórakozóhelyekre gondolva a kárpitozott bárszékek elengedhetetlen kellékei egy népszerű sörözőnek, borozónak vagy egy színvonalas bisztrónak.

                                                                      

Ha nehezen tud dönteni, hogy milyen éttermi székek és asztalok kerüljenek éttermébe, akkor jó helyen jár az Impala Bútorkereskedő Kft.  – A Székkirály 13. kerületi áruházában. Cégünk az aktuális trendekhez igazodva kínál minőségi és kedvező árú vendéglátóipari bútorokat, illetve segítséget nyújt a tervezésben és testreszabott árajánlatot készít Önnek.

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük