Éttermi design trendek 2018

Az összhatás, a belső tér arányos kitöltése és a funkció egy étterem designnál elengedhetetlen szempont. Még akkor is így van ez, ha a vendégek legfőbb elvárása a minőségi étel, a kényelem és a kellemes atmoszféra.

Lássuk, mik azok a trendek 2018-ban, amelyekre érdemes figyelni, ha új vállalkozásba kezdünk, vagy új külsőt szeretnénk varázsolni régi helyünknek! Ma már kitűnő példákat találunk itthon is a jól eltalált designra. Egyik kedvencünk Budapesten az Oinos étterem a Rákóczi téren.

A természetesség, a természetes fények és díszítőelemek (pl. dísznövények), a meleg színárnyalatú, kellemes textúrák és faanyagok, nem csak ebben az évben, hanem valószínűleg a jövőben is népszerű irányvonalat jelentenek majd. Ha egyedi megoldásokat keresünk, a különleges, színes, virágos és leveles tapéták továbbra is hódítanak. Népszerűek a tervezők által megálmodott fali képek, kiegészítők, valamint az egyedi vintage és személyes kiegészítők is. Izgalmas hangulatot áraszt a tradicionális elemek keveredése a modern darabokkal. Padlóburkolat terén figyelemfelkeltő színeivel újra szerepet kap a linóleum.

                                                                                

Az egyre különlegesebb ételkompozíciók esetében fontos, hogy a figyelem magára az ételre irányuljon, ezt jól kiegészíti a minimál stílusú étterem belső. Az éttermi asztalok és székek esetében is egyszerűsödnek a formák, kevesebb, de igényesen megtervezett bútor kerül a terekbe. A kényelem kulcsfontosságú. Fordítsunk figyelmet a közösségi terekre, társalgókra is egy éttermen belül! Igényesen tagolhatjuk a teret kényelmes kanapék és fotelek segítségével. Ülőgarnitúrák esetében a szokatlan, nem hagyományos megoldások is bátran alkalmazhatóak. A fiatalabb generációkra gondolva nagy hangsúlyt kapnak idén a színek is. Az egyedi, színes világításoktól kezdve a székek és fotelek esetében is megjelenik ez a trend.

                                                                      

Ha nehezen tud dönteni, hogy milyen éttermi székek és asztalok kerüljenek éttermébe, akkor jó helyen jár az Impala Bútorkereskedő Kft.  – A Székkirály 13. kerületi áruházában. Cégünk az aktuális trendekhez igazodva kínál minőségi és kedvező árú bútorokat, illetve segítséget nyújt a tervezésben és testreszabott árajánlatot készít Önnek. 

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.