A tökéletes fotel kiválasztása

Egy fárasztó nap végén sok ember általában már csak arra vágyik, hogy leroskadjon egy kényelmes fotelba. Akár a tv elé, akár egy jó könyv társaságában.

A fotel választása mellett több érv is szól, hiszen kis helyen elfér, könnyen mozgatható, egy üres sarkot önmagában berendez, rettentően dekoratív darab és a saját kuckó élményét nyújthatja.

Amikor egy bútorboltban keresgéljük a megfelelő ülőalkalmatosságot, rögtön felmerül bennünk az a kérdés, mi is lehet a jó fotel titka. Nagyon fontos a megfelelő szín és forma mellett az is, hogy kényelmesen ellazulhassunk. Az egyik legfontosabb szempont, hogy megfeleljen minőségi és esztétikai követelményeknek is. Például illeszkedjen a lakás többi bútorához stílusában és színében is, továbbá legyen kényelmes, hogy betöltse a pihenés biztosításához szükséges funkcióját. A kényelmet az ergonomikus kialakítás mellett a megfelelő párnázottság, a méretek és a jó kárpit adja. Ráadásul az is fontos, hogy a kárpitozást könnyen lehessen tisztítani.

Az Impala Bútorkereskedő Kft. kínálatából elsőre egy különleges relaxfotelt szeretnénk bemutatni.

A Mayer relaxfotel bézs színének köszönhetően bármilyen színvilágú bútorcsaládhoz bátran választható. Formája illik a régi és a mai stílusokhoz is. Elegáns textilbőr kárpitozásával megfelel napjaink dizájnjára vonatkozó elvárásainak is. A fáradt lábak pihentetéséhez a fotel mellé egy lábtartót is adunk.

A modern, fiatalos dizájn kedvelőinek az MF-8492 textilbőr sötét bézs színű forgó koktélfotelünket ajánljuk, ami még két színben (fehér, fekete) is megtalálható áruházunkban. Ez a típus is kényelmes ücsörgést biztosít egy fárasztó nap után.

Ha pedig valaki a retro stílust kedveli, akkor válassza az MF-2442 Design fotelünket! Jó hír, hogy ez a termékünk többféle színben is vásárolható, így bárki bátran válogathat a vagányabb színek között is. Megtalálható a szürkétől kezdve a feketéig szinte az összes szín. Plusz érdekesség, hogy a fotel 360 fokban körbeforog.

Bemutatott termékeinken kívül még sok egyéb, kényelmes ülőalkalmatosságot is talál nálunk. Tekintse meg Valentin napi akciónkat is! Még több fotelért látogasson el a weboldalunkra, ahonnan gyorsan és könnyedén megrendelheti álmai fotelét! Sőt, a szállítással sem kell bajlódnia, mivel házhoz szállítást is vállalunk.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.