Impala a Konyhakiállításon!

Az Impala szék és kárpitosipari Kft. – A Székkirály idén is ott lesz, saját standdal, 2019. március 1-3 között a Budapest Sportarénában a Konyhakiállításon!

Ne maradjon le a legfrissebb konyhatrendekről, konyhagép újdonságokról! Ez az egyetlen hazai konyhakiállítás, ahol komplett enteriőrök mellett kisgépek, kiegészítők, étkező bútorok, különféle konyhai eszközök, valamint mesterszakácsok legféltettebb titkai várják az érdeklődőket! Így amellett, hogy a gépek minden funkciója kiismerhetővé válik, még titkos fortélyokat, szakmai fogásokat is elleshet a séfektől. Mindeközben kipróbálhatja a legnépszerűbb konyha asztalokat és konyha székeket!

A Konyhakiállítás fontos rendezvény, ezért érdemes regisztrálni is a honlapon, hogy senki ne maradjon le egyik fontos programról sem. Ráadásként pedig a regisztrálók között értékes konyhai nyereményeket sorsolnak ki!

Az Impala Bútorkereskedő Kft. – A Székkirály is képviselteti magát a Konyhakiállítás eseményén, az idei új trendet követő termékekkel, étkező garnitúrákkal, étkezőasztalokkal és étkező székekkel! Izgalmas formák, üdítő színek jellemzik az általunk bemutatásra kerülő termékeket idén, amely egy inspiráló környezetben sok-sok ötlettel várja Önöket. További részletekért, akciókért figyelje honlapunkat!

 Konyhakiállítás egy remek családi program!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük