Teraszra fel – itt a tavasz!

A tavasz kezdetével az emberek egyre inkább a szabadba kívánkoznak, jobban kimozdulnak a téli hónapok után. Ilyenkor az utcán sétálva egy egy jól eltalált elrendezésű terasz szinte becsalja az utca emberét kávéra vagy egy ebédre.

Egy tetszetős kültéri bútor öltözteti a vendéglátó helyet, de tovább színesítheti a közvetlen környezetét is.

prémium étkező garnitúrákA hazai vendéglátásban még sok helyen találkozhatunk öntött műanyag székekkel és bútorokkal, kétségtelen praktikusak de már el járt az idő felettük. A válság hatásait még mindig sínylik a vendéglátósok és nagy verseny folyik a vendégek kegyeiért. Minél látványosabb egy hely annál inkább bevonzza az embereket. A teraszok elengedhetetlen örök darabja a rattan bútor, s míg anyaguk tekintetében a szintetikus rattan, addig formájukban ezek a bútorok egyre jobban a fa-fém bútorok desing-ját követik. Minőség és kivitel tekintetében a fonatok egyre szebbek és igényesebbek, nagyobb motívumok körkörösen vagy búzafonás szerűen kivitelezettek.

Egy-egy jól megválasztott párnával még jobban feldobhatjuk. Székek tekintetében, a minőségnek van a legnagyobb szerepe, „All weather furniture” néven illetik őket utalva a strapabíróságra, minden évszaknak megfelelnek, UV szűrős anyagunk vízlepergető és megerősített tartószerkezetűek. A kényelem központi kérdés, hiszen ezek a kültéri bútorok a nyaralással, szabadidő eltöltésével vannak kapcsolatban. A fiatalok által kedvelt helyekre jellemzőek a retro műanyag bútorok, amelyek átlátszóak vagy vidám színeket követnek, esetleg kombinálják azokat.

Vendégcsalogató ajánlatunk amivel színesítheti teraszát: Rattan székek, ülőgarnitúrák és bárszékek valamint a retró jegyében fiatalos műanyag  támlás székek, bárszékek feltűnő színekben is akár. Tekintse meg kültéri bútorainkat! 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük