Bútortrendek – Németország

Igaz, hogy a nyugati trendek némi késéssel lépik át hazánk kapuját, azonban az Impala Bútor Kft. viszonylag rövid időn belül biztosítja vásárlói számára azt a választékot, amely bátran felveheti a versenyt a legújabb nyugat-európai kínálattal.

[Not a valid template]

 

 

Mostanság egyre népszerűbbek az úgynevezett szánkótalpas székek, ami egyáltalán nem meglepő, ha belegondolunk abba, hogy egy igazán modern, ugyanakkor kényelmes, praktikus és rugalmas székfajtával állunk szemben. Vendégszékként, tárgyalószékként, de akár otthonunkban, az étkezőasztal mellett is komfortosan érezhetjük magunkat benne. Ha pedig még nagyobb kényelemre vágyunk, célszerű kipróbálni a karfás modelleket.

A székek után vegyük sorra, milyen asztalokat érdemes párosítani hozzájuk.

A szánkótalpas székekhez célszerű valamilyen magas fényű asztalt választani. Mivel mind a kettő letisztult, egyszerű, modern formákat képvisel, így tökéletesen kiegészítik egymást. Ezek több méretben és színben kaphatóak, a legnépszerűbb azonban még mindig a képen látható fekete-fehér klasszikus kombináció.

A fa asztalok mellé jó megoldás a lemezelt szék választása, mivel formájukban, stílusukban és anyagukban ezek illenek leginkább a sötétebb, időnként rusztikus formát öltő asztalokhoz. A bátrabbak kipróbálhatják a fa asztal és a Swing szék párosítását, amely egy nagyon izgalmas elegye a klasszikus és modern formák találkozásának. A Swing szék pedig mindamellett, hogy modern és divatos, kellemes tartást biztosít a hátnak és maximális komfortérzetet nyújt.

A sarokpadok, vagy más néven étkezőpadok továbbra sem mentek ki a divatból. Különféle éttermek, vendéglők, bárok és szórakozóhelyek számára elengedhetetlen, hiszen helyet spórolhatunk vele, ugyanakkor kényelmes, és letisztult formájával, valamint vonalvezetésével egyben mutatós is. Ezek segítségével kialakíthatunk egy viszonylag elszeparált, csendes zugot, mely ideális baráti társaságok, családok és párok számára egyaránt, legyen szó beszélgetésről, vacsoráról, vagy egy könnyed italozásról. Természetesen otthonról sem hiányozhat, az étkező egyik meghatározó része lehet, mely otthont adhat a népes családi ebédeknek és baráti összejöveteleknek.

A fent említett magas fényű bútorok a nappalik és hálószobák világából sem hiányozhatnak, azonban a klasszikus vonalat kedvelők számára megmaradt a fa elem, melyek műanyag borítással váltakoznak, például a szekrényajtók esetében. A klasszikus bútorszín majdhogynem teljesen mellőzött. A fekete és a fehér hódít. Mindemellett dominál a minimál dizájn. Igaz, hogy a minimál dizájn jegyében található meg a legtöbb bútor, ennek ellenére azonban a fogantyú nélküli fiókok és a kétajtós szekrények eltűnni látszanak mind a kínálatból, mind a keresletből. Egy extra kiegészítő, hogy az üvegpolcokat egyedi világítással is bővíthetjük, amely a szobánkba egy meghitt, kellemes hangulatfényt varázsol az esti olvasáshoz, beszélgetéshez, televíziózáshoz.

A nappaliknál maradva még fontos megemlíteni a dohányzóasztalok jelentőségét, melyek mondhatni kötelező kellékei az ülőgarnitúránknak. Anyagukban számtalan formában variálhatók, bár természetesen a legjobb, ha a szekrénynek megfelelőt választunk. Ennek alapján dönthetünk magasfényű; fából; műanyagból és üvegből készült modellek mellett is.

Összefoglalva a fehér és a minimál dizájn egyre nagyobb teret hódít és népszerűségnek örvend.
Amennyiben úgy döntenek, hogy szeretnék lakásukat, éttermüket vagy irodájukat feldobni a fent bemutatott termékek valamelyikével, az Impala Bútorkereskedő Kft., illetve a Székpláza széles kínálattal, kiváló minőségben, és elérhető áron kínálja mindezt az Önök számára, folyamatosan bővülő termékskálával!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük