Reggelizőszék – Újdonság a termékkínálatunkban

Reggelizőszék – Új termékkel bűvül a termék kínálatunk.

Manapság még csak most kezd elterjedni a reggelizőszék használata, de áruházunkba már megérkezett és a kínálat folyamatosan bővül.

 

A világ, az elmúlt években sokkal nagyobb hangsúlyt fektet a családdal eltöltött minőségi időre. A felgyorsult világ, az állandó munka és a sok stressz mellett néha elhanyagoljuk szeretteinket. Az is lehet, hogy egyre kevesebb időt töltünk egymással. Mégis vannak olyanok, akik minden problémás tényezőt félre tudnak tenni és időt szakítva egymásra együtt étkeznek legalább a nap valamely szakában. Ezeket az együtt töltött időket nem kell túlgondolni. Elég hozzá, ha a konyhában összegyűlik a család és együtt esznek, vagy csak egymással beszélgetnek. Nem biztos, hogy szükség van egy külön étkezőtérre, elég lehet egy konyhapult vagy egy konyhasziget, ahol reggelizőszék van. A reggelizőszék lehetővé teszi, hogy a konyhapultnál le lehessen ülni, és tökéletesen lehessen indítani a reggelt. De még esténként is hasznos ez a szék, mert rajta ülve meg lehet beszélni egymással az aznapi történéseket néhány finom falat mellett.

A reggelizőszék kinézetében nagyon hasonlít egy bárszékre. Viszont használat és funkcionalitás szempontjából különbözik attól. A mindenki által jól ismert bárszéket inkább magasabb pultokhoz használják, míg a reggelizőszéket többnyire a konyhapulthoz mérten választják ki. Ez az újdonságnak számító termék hamarosan 13. kerületi áruházunk kínálatában is egyre több változatban lesz megtalálható, de addig is elmondjuk, hogyan tud jó szolgálatot tenni az otthonunkban és miért jobb, mint egy bárszék.

Először is a reggelizőszék hozzájárulhat konyhánk funkcionális étkezőtérré alakításához, miközben kényelmes helyet biztosítunk a kikapcsolódásra, a tartalmas együttlétekre és minőségi időtöltésre. Ezek a székek tökéletes kiegészítői lehetnek a konyháknak, vagy ahol magasabb pult, asztal van. Ami még az újdonságnak számító reggelizőszék mellett szól, hogy nagyon elegánssá tud tenni egy teret és modern kinézetet kölcsönöz annak. Ha valakinek kisebb alapterületű konyhája van, és nem tudna elhelyezni egy étkezőasztalt a konyhába, a reggelizőszékkel bárki étkezésre alkalmas teret tud varázsolni a konyhapult vagy a konyhasziget egyik oldalára.

Hogyan lehet megkülönböztetni a reggelizőszéket és a bárszéket?

 

Ami egészen biztos és szemmel látható, hogy az újdonságnak számító reggelizőszékeknek általában alacsonyabb a háttámlája. De az ülésmagassága is kissé alacsonyabb lehet. Abban az esetben jó megoldás, ha a konyhában nincs elég hely, mert segítségével széket lehet elhelyezni a konyhapult alá. Fontos megjegyezni, hogy a reggelizőszéknek két fajtáját különböztetjük meg. A memóriaforgószéket, ami kissé elfordul egy irányba, majd ugyanabba a pozícióba fordul vissza. A másik, ellenben 360 fokkal tud elfordulni, ami a legnagyobb funkcionalitást tudja biztosítani.

Hogyan választható ki a tökéletes reggelizőszék?

 

Néhány előzetes méréssel ki kell deríteni, hogy az ülőfelületnek milyen magasan kell lennie, mennyi szék fér el kényelmesen egymás mellett, illetve el kell dönteni, hogy szeretnénk-e háttámlát vagy sem. Valamint azt is érdemes eldönteni, hogy szeretnénk-e karfát vagy sem. Mindezen információknak az ismerete kényelmi szempontból elengedhetetlen. De érdemes átgondolni azt is, hogy ez az újdonságnak számító szék kárpitozott legyen-e vagy sem. Illetve hogy a fából készült vagy a fém lábazatú illik-e a környezetbe jobban. Bizonyos reggelizőzőszékek jóval nagyobb helyet foglalnak el, mint a már ismert bárszékek, viszont sokkal kényelmesebbek.

Ezeknek az információknak a tudatában lesz érdemes az újdonságnak számító reggelizőszéket megnézni, kipróbálni vagy megvásárolni honlapunkon vagy a XIII. kerületi, Reitter Ferenc utca 8/B. áruházukban.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük