Ajándék karácsonyra – bútorötletek, azonnal vihető termékek

Ajándék karácsonyra - bútorötletek, azonnal vihető termékek

Sokan úgy gondolják, hogy a tárgyi ajándékok csupán rövid ideig tartó örömet szereznek és, ha nem válnak mindennapjaink szerves részévé, könnyen feledésbe merülnek. 

 

De egy szeretett forgószékkel, egy jól funkcionáló asztallal, kényelmet szolgáló puffal és nem beszélve a karácsonykor családot összehozó étkezőszékekkel egészen más a helyzet. Ezek már önmagukban is díszei lehetnek otthonunknak, azonban egy-egy nagyon eltalált karácsonyi tematikával, vagy jópofa ötlettel még ennél is tovább mehetünk. Már csak néhány nap van karácsonyig, de még mindig nincs késő az ajándékok beszerzéséhez. Ajándék karácsonyra? Bejegyzésünkben összegyűjtöttünk néhány olyan termékünket, amely örömet vihet bárki otthonába. Ráadásul az áruk is nagyon kedvező, sőt, egy kettő verhetetlen is az akciónak köszönhetően.

A Zim Sneza székeknek több különböző kivitelű változata van raktáron. Ezek a székek szuper és kényelmes étkezőszékek, ráadásul most akciós áron is lehet választani belőlük.

A Rena kárpitozott székből pontosan 6 db van akciós áron sötét wenge favázzal és Argentina 1029 (167) szövettel. Ez egy nagyon elegáns darab.

A Fabius szék hasonló kárpittal, de a most divatos tölgy vázzal van akcióban. EIB tölgy bassano lakkozott (167) Argentina 1028 s.barna (167) kárpit. Ez a szék is nagyon kényelmes, ráadásul mozgatni is könnyű a háttámlán lévő fogó segítségével.

Ha valaki a széles háttámlát kedveli, de ragaszkodik a tölgy változathoz az 10 db-ot is talál a Pasadena kárpitozott étkezők EIK tölgy gekälkt lakkozott (167) Capulet 4009 szürke (167) szövetes változatából.

Ha nagy a buli, vagy nyit a bár, akkor akár 60 fekete bárszékkel is szolgálhatunk! De feketéből van még nagy darabszám más fajtából is.

Ha Önnek is van olyan családtagja, aki egész héten csak az irodájában ül, és a munkájával foglalkozik, akkor nagyszerű ajándék lehet egy ergonomikus forgószék, amiben otthon is „kényelmesen” túlórázhat.

Ha a szürke unalmas, akkor a Desmond főnöki forgószék többféle színű változatait kell választani!

De mégis inkább a teherbírás a fontos, akkor a 180 kg-ig terhelhető akciós Impala 180 termékünket ajánljuk:

Sokan állítják, hogy egy ajándék karácsonyra éppen annyit ér, amennyi szeretettel kiválasztották. De azért, valljuk be, az sem hátrány, ha egy ajándék karácsonyra hasznos, ha szívből lehet neki örülni vagy éppen nagy kedvezménnyel vásárolható meg!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük