Eszméletlen sok kárpit, anyag és szín áll rendelkezésére áruházunkban

Eszméletlenül sok kárpit, anyag és szín áll bárki rendelkezésére az áruházunkban!

Az Impala Bútorkereskedő Kft. – A Székkirály 13. kerületi áruházában bárki a saját igényeinek, stílusának és a bútor funkcionalitásához mérten tudja kiválasztani azt a terméket, amire szüksége van. Valóban sok kárpit áll az Ön rendelkezésére!

 

Semmi sem szab gátat a fantáziának, az egyedi elképzeléseknek, ha olyan kárpitos bútort szeretnénk, amely maximálisan illik az otthonunkba. Legyen az klasszikus szín vagy minta, harsány vagy visszafogott árnyalat, trendi vagy minimalista elvárás, biztos lehet benne, hogy több mint 500-féle szövet és más kárpitanyag áll a rendelkezésére áruházunkban. Ráadásul a favázak pácszínei is többfélék lehetnek!

Hogyan működik mindez élesben?

 

Ha valaki személyesen intézné a vásárlását, rendelését, akkor a 13. kerületi Reitter Ferenc utca 8/B. szám alatt található áruházunk munkatársai készségesen állnak rendelkezésére. Az áruházban kiállított étkezőszékek, karszékek, bárszékek csak a formát és egy alaplehetőséget jelenítenek meg. Természetes, hogy ezeken a termékeken kívül lehetőség van egyéni megrendelésre, egyedi elképzelések megvalósítására is. Saját igényeinknek megfelelően a váztól egészen a szövetig össze lehet állítani szinte bármelyik kárpit lakberendezési tárgyat, így például leggyakrabban az étkezőszéket. A helyszínen lehetőségünk van megtapintani, és közvetlen közelről látva, kiválasztani az otthonunkba legjobban passzoló színű szövetet vagy egyéb kárpitanyagot. Ugyanekkor választhatunk a fa különböző színei, pácszínei közül is.

Az Impala Bútorkereskedő Kft. – A Székkirály áruházában kiállított termékek általában klasszikus, a többség igényeit, elvárásait kielégítő színekkel, anyagokkal vannak kárpitozva. De ez senkit ne befolyásoljon, ha egyedi elképzelései vannak! Hiszen a kiállított lakberendezési tárgyak mellett számtalan színben és anyagban is gondolkozhatunk, amikor kárpit bútorok vásárlásán törjük a fejünket. Így, ha egyedi elképzelése van valakinek, kérje kollégáink segítségét, akik megmutatják a lehetséges és termékhez rendelt szövetválasztékot, illetve pácszíneket.

Egy szövetnek több fajtája is lehet. Ezek például a sima szövet, a textilbőr, illetve a lemosható szövet. Mindegyiknek megvan a maga előnye. Például a lemosható szövetet azoknak ajánljuk, akinek kisebb gyermeke van és előfordulhat, hogy a pici maszatos kezek mindent összefogdosnak. Ennek a szövetnek nagy előnye, hogy könnyen tisztítható. A textilbőr is jó választás lehet, hiszen még ezt is egészen könnyen lehet tisztítani egy nedves ronggyal.

 

A szövet kárpit nagy előnye, hogy millió és egy színből, illetve mintából lehet választani, és csak az szab határt a lehetőségeknek, hogy ki mennyire kreatív.

 

Vegyük példának egy rendezvény helyszínét! A térben ki lehet alakítani ugyanabból a termékből, de különböző színű székekkel, különböző szektorokat. Ha sűrűn járnak díszvendégek a helyszínre, akkor nekik lehet külön széket csináltatni, amin másmilyen színű szövet borítás és például karfa is van. De kicsit más koncepcióval éttermek és cukrászdák is vásárolhatnak különböző szövet borítású székeket, hogy megtörjék a tér unalmasságát. Ugyanez vonatkozik az amerikai konyhás terek vagy az egybenyitott étkezők kialakítására is.

Napjainkban nagyon trendi, hogy az étkezőszékek nem egyformák az étkezőasztal körül. Sokan a két rövid oldalon lévő széket más színű szövetszínnel kérik, de az sem kizárt, hogy ráadásként az eltérő szín mellé akár karfás étkezőszéket választanak. Bár bizonyos szövetek minimálisan változtathatják a termék árát, illetve az elkészítési idő is hosszabb lehet egy kicsit, de szerintünk megéri.

 

Mit lehet tenni, ha már nem gyártják azt az étkezőszéket, amit pár éve vásárolt nálunk valaki?

 

Ma már nagyon felgyorsult a világ. Gyorsan változik a termékkészlet és gyorsan változik a kínálat. De mindenre lehet megoldást találni. A hasonló formavilágú székek favázát lehet pácolni különböző színekkel. Ezek elősegítik, hogy a kiválasztott szék, legalább hasonló színű legyen, mint az asztal, vagy valamelyik bútor színe, vagy a korábban vásárolt termék színe, ami mellett használni szeretnénk az újat. (Ne feledje! Áruházunkban lehetőség van nem csak a szövetek kiválasztására, hanem a faváz színének a kiválasztására is.) Így aztán nagyon egyedi kárpitozású bútorokat lehet összeállítani.

Jöjjön el hozzánk és tegye próbára szakértelmünket, termékismeretünket! Segítünk választani.

Kövesse Facebook oldalunkat, hogy ne maradjon le ajánlatainkról sem!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük