Őszi dekoráció otthon és az Impala bútoráruházban

Őszi dekoráció otthon és az Impala bútoráruházban

Amikor a levelek színe megváltozik a levegő hűvösebb és az időjárás komorabbá esősebbé válik mindenki arra törekszik, hogy melegséget varázsoljon az otthonában.

 

Mi az ősz színeit és az ősz szépségét szerettük volna megmutatni az áruházunkban az őszi dekoráció kialakításakor. Lévén, hogy kínálatunk egy része az étkezőbútorok, étkezőasztalok, bárasztalok, bárszékek és étkezőszékek széles spektrumát öleli fel ezeket vettük alapul az őszi dekoráció megalkotásakor. Ha Önnek van egy olyan csodálatos tömörfa tölgyfaasztala, mint a nálunk kapható Leeds tömör tölgyfa asztal, akkor az az unalmas szürke hétköznapokban kiálthat néha szezonális dekorációért. Természetesen a mindennapi használathoz kialakított őszi dekoráció változatában sokkal kisebb tököket is lehet használni, így még mindig kényelmesen körülülheti a család az asztalt, amikor vacsoraidő van.

Ha Önnek van egy olyan csodálatos tömörfa tölgyfaasztala, mint a nálunk kapható Leeds tömör tölgyfa asztal, akkor az az unalmas szürke hétköznapokban kiálthat néha szezonális dekorációért.

Az étkezőszékek, amelyek a tölgyfa asztalhoz tökéletesen illenek, nem csak színeikben hozzák az őszt!

Az étkezőszékek, amelyek a tölgyfa asztalhoz tökéletesen illenek, nem csak színeikben hozzák az őszt! Ennél sokkal fontosabb, hogy szuperkényelmesek és a hosszas családi beszélgetésekhez is alkalmasak. Az Amado forgatható ülésű kárpitozott szék, étkezőszék, ahogy az a nevében is benne van elfordul. Körülbelül 180 fokos fordíthatósága lehetővé teszi a kényelmes társalgást vagy akár a két oldalt ülő gyerekekre való figyelést. Bár a Dante étkezőfotel fix ennek is van karfája, ami kifejezetten kényelmessé teszi. Ráadásul a kárpitozása is érdekes. Természetesen minden termékünk többféle vázzal és szövettel választható.

Őszi dekoráció az áruházban

őszi dekoráció felülről

Giro bárasztal és a Giro bárszék egy termékcsaládot képvisel. Mindkettőt roppant karakteressé teszi a fekete lábazati rész. Ez a bárasztal éttermekben, vendéglátóegységekben, mint ahogy a kép mutatja is, tökéletesen alkalmas arra, hogy egy üdvözlő dekorációként szolgáljon. Nem csak saját bárszékével mutat jól, hanem a bézs színű H-104 kárpitozott bárszékkel is.

Giro bárasztal és a Giro bárszék egy termékcsaládot képvisel. Mindkettőt roppant karakteressé teszi a fekete lábazati rész.

Őszi dekoráció bárasztal és bárszék

Az ehetőbb őszi hangulatért próbáljon ki valami mást a sütőtök és a dísztök mellett! Izgalmas és egészséges is almával díszíteni az étkezőasztalt vagy a konyhapultot, hiszen egyes fajták kiváló színt biztosítanak. Egy jól megválasztott terítő vagy drapéria lágyabbá és melegebbé teszi az étkezőt, a konyhát és a szobákat is a hidegebb hónapokban.

Az ehetőbb őszi hangulatért próbáljon ki valami mást a sütőtök és a dísztök mellett!

Ha kertünk van, akkor szerencsések vagyunk, mert onnan sok mindent használhatunk ilyenkor:

 

  • Tökök, sütőtökök (a belseje jó főzéshez a külső akár váza is lehet.
  • Bogyók és borostyán
  • Gesztenye, makk
  • Lehullott őszi levelek
  • Birs ennek az illata is csodás
  • Gazdag színű szezonális virágok – például krizantém és dália
  • Termésfejek például mákfejek
  • Pampafű, ágak

Nekünk nem kertünk, hanem hozzáértő segítségünk volt. A Studiotrend Interior két nagyszerű lakberendezője Ferenczi Éva és Tóth Adrienn álmodta meg és készítette el a mi őszi dekorációnkat, amely már belépve fogadja vásárlóinkat. Érdemes eljönni hozzánk és megnézni, vagy leülni az asztalokhoz és fotózkodni, selfie-ket készíteni! De persze a jó minőségű és olcsó étkezőasztalt és étkezőszéket is az Impala Bútorkereskedő Kft. áruházában érdemes megvenni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük