Téli dekoráció – Varázslat az Impala Bútorkereskedő Kft. áruházában

Téli dekoráció – Varázslat az Impala Bútorkereskedő Kft. áruházában

Ahogy az évszakok változnak, úgy váltja le az őszi dekorációt a téli dekoráció áruházunkban. Ismét a Studio Trend Interior csapatát kértük meg, hogy készítsék el téli dekorációnkat.

 

A segítségükkel nem csak ráhangolódtunk az ünnepekre, hanem azt is megmutatjuk, milyen varázslat születhet téli, ünnepi hangulatban az Impala Bútorkereskedő Kft. – A Székkirály áruházában megtalálható bútorokkal.

A fő koncepció a puha, vastag szőrme megjelenése köré épül. De a kérésünk az volt, hogy ne legyen túl “posh”, (kerüljük a túlzott eleganciát), ezért a Ferenczi Éva és Tóth Adrienn skótkockás terítővel robbantotta a túlzott komolyságot. Színekből sok-sok fehéret, egy kis aranyat és ezüstöt használtak, mindezt érdekes textúrákkal kombinálták.

Az Oktogon tömörfa étkező asztalra helyezett subaszerű anyag és a flanel skótkockás terítő egymás mellé, kissé egymásra lapolva került fel. A két textúra találkozása szépen kihangsúlyozza önálló egyediségüket. Továbbá kettőjük találkozásánál sorakoznak fel a hófehér, különböző mintázatú, textúrájú karácsonyi gömbdíszek, amelyek téli fényekben is ragyognak. Az üveg vázákba örökzöld magyal ág került, a dió dekorációba pedig még fahéjat és szegfűszeget is csempésztek a hölgyek, hogy kellemes illatok fogadják az üzletbe betérő vásárlókat. Extra megoldásként négy különböző formájú és típusú étkező széket helyeztünk a tömörfa étkezőasztal köré, melyeknek kék és törtfehér kárpitjai egységet alkotnak, és így megidézik a téli színvilágot is a kandallóba kívánkozó tűzifahasábok szomszédságában.

Az Oktogon tömörfa étkező asztalra helyezett subaszerű anyag és a flanel skótkockás terítő egymás mellé, kissé egymásra lapolva került fel.

Az asztalokra sok gyertya, LED dekorfüzér került, melyek meleg aranysárga fénye varázslatossá változtatja az asztalt. A melléjük helyezett ajándékokat rejtő, aranypapírba csomagolt dobozok azt jelzik, hogy bár az asztal mérete fix elég nagy ahhoz, hogy sok minden elférjen rajta. Az őszi tök dekorációt fehér festéssel újítottuk fel, amely most a lépcsőn ülve ilyen formában is tökéletesen illeszkedik a téli hangulathoz.

téli dekoráció az őszi tökökkel újragondolva

A falra és egyes székekre természetes borostyán indákat fűztünk koszorúba vagy csokorba kötve. Mindezt fehér hópelyheket imitáló golyók díszítik. Elegáns beltérhez elegáns kültér illik. Avagy a fedett terasz és a télikert sem maradhat téli dekoráció nélkül! Így egy hozzánk érkező lakberendező akár kompletten megtervezheti az egész házat is. Például egy dohányzóasztal rusztikusságát a fehér bárányszőr utánzatú terítővel finomítva, és a lounge rattan székkel társítva kiváló téli hangulat alakítható ki. Télikertbe, fedett teraszra ajánljuk ezt a megoldást kültéri kandalló és egy pohár forró puncs mellé. Így élvezhetjük az ünnepi időszakot meleg és kényelmes környezetben.

Elegáns beltérhez elegáns kültér illik. Avagy a fedett terasz és a télikert sem maradhat téli dekoráció nélkül!

Ha tetszenek az ötleteink, érdemes megvalósítani őket! Ha tetszenek a bútoraink, érdemes megvásárolni őket és kihasználni a karácsonyi vásárt! Ha pedig segítségre lenne szüksége, akkor ajánljuk a Studio Trend Interior csapatát, akik szívesen segítenek a lakberendezésben, vagy a szezonális dekoráció készítésében is.

Termékek a téli dekorációban:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük