Iskolakezdési akció

Iskolakezdési akció 2023

Legyen az a sokadik vagy éppen az első tanítási nap, a gyerekek életében ez egy maghatározó dátum, amit a szülők sem hagyhatnak figyelmen kívül!

 

Tudjuk, hogy az iskolakezdési akció a léleknek és a pénztárcának is fontos, ezért nálunk, 13. kerületi, ReitterFerenc Utca 8/b. szám alatti áruházunkban, közel százféle széket próbálhat végig. Majd ezek közül azt viheti haza, amelyik a legkényelmesebb. Webshopunkban is ellenőrizheti a kínálatot! Nem csak az iskolakezdő gyerekekre gondoltunk, hanem a kicsit és a sokkal idősebbekre is. A kényelem, az ergonómia egyre fontosabb szerepet játszik a tanulás hatékonyságában. Igen, ma már mindenki biztos lehet benne, hogy az ülő, általában monitor előtt végzett munka már eleve számos egészségügyi problémát okozhat és ezt csak súlyosbítja a napi több órányi mobilozás. Gyermekeink és mi magunk is olyan világban élünk, ahol a hatalmas technikai fejlődés eredménye, hogy rengeteg időt töltünk a számítógép a tablet és a mobil nézésével.

Sokszor, ha akarnánk sem tudnánk csökkenteni ezt az időt!

 

Ezért nagyon fontos, hogy kényelmes széket válasszunk. Sajnos a magyarok több mint fele még a vécére is gyakran az okoskütyüjével megy, 45%-uk ébredés után is elsőként a telefonja után nyúl, közel kétharmaduk pedig lefekvés előtt is a mobilját nyomkodja.

Mivel a gyerekek gyorsan nőnek és az első bútordarabok beszerzése is körültekintést igényel. De az is komoly feladat, hogy az idő és az igénybevétel által megkövetelt cserére is odafigyeljünk. A megszokás miatt sokan észre sem veszik, mennyire kényelmetlen nem megfelelő székeken ülnek. Rossz széken pedig nehéz hosszú órákat tölteni egy helyben ülve és közben hatékonyan dolgozni, tanulni. Ha szeretné megtudni, hogyan kell kiválasztani egy tökéletes, hozzánk illő, kényelmes forgószéket, akkor nézze meg egyik korábban készült videónkat a témáról!

 

A pedagógusokat is támogatjuk! Ha Ön pedagógus és forgószéket vásárolna, akkor mutassa fel kollégáinknak Reitter Ferenc u. 8/b. szám alatti áruházunkban igazolványát és a nem akciós termékekre, 2023. augusztus 31-éig kérjen egyedi kedvezményt kollégáinktól!

 

Néhány azonnal elvihető terméket is ajánlunk az Iskolakezdési akció keretében. Ezek természetesen a készlet erejéig vannak raktáron, de sokat közülük, akár egyedileg választott színben is, meg tudunk rendelni, ha épp az a szín, amit szeretne nincs raktáron.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük