Minimalizmus az Impala bútoráruházban

A kevesebb néha több, tartja a mondás. Ennek szellemében válik évről évre egyre népszerűbbé a minimalizmus irányzata.

A kevesebb néha több, tartja a mondás. Ennek szellemében válik évről évre egyre népszerűbbé a minimalizmus irányzata.

 

Ez az irányzat a modern korra jellemző nagyvárosi zűrzavar és folyamatos rohanás ellenpólusaként egy egyszerűbb, nyugodtabb otthoni környezetet kíván megteremteni, mely mentes a vizuális zajoktól és a káosztól.

Ennek az életfelfogásnak szerves része, hogy bútorainkat, használati tárgyainkat nagy körültekintéssel válasszuk meg! Illetve, hogy a minőségre és a széles körű felhasználhatóságra helyezzük a hangsúlyt. A minimalizmus követői arra törekednek, hogy környezetük harmonikus és átlátható legyen, ezért a letisztult formákat, az egységes színvilágot és a funkcionalitást helyezik előtérbe.

Az Impala Bútorkereskedő Kft. áruháza számos berendezési tárgyat kínál, mellyel elérheti otthonában a minimalizmusra jellemző kellemes, felszabadító légkört.

 

A Lunaria lemezelt műanyag szék natúr fa lábaival és egyszínű műanyag ülőfelületével egyszerre jelképezi a természetet és a városi életmódot. Azonban a minimalizmus nem jelenti azt, hogy otthonunk egyhangúvá válik. A Lunaria szék számos élénk színben választható, így akár díszítőelemként is funkcionálhat a szobában.

A WU-8 görgős szobainas króm és fekete színei tökéletesen illeszkednek bármilyen stílusú helyiségbe. Nyitott szerkezete miatt ruhatárunk átláthatóvá válik, így sokkal könnyebb lesz megtalálni kedvenc ruhadarabjainkat a reggeli rohanásban.

Az Elmo íróasztal mélyszürke fiókjai elegáns megjelenést kölcsönöznek a lakkozott fának. Kifinomult stílusa miatt professzionális hatást érhetünk el vele a dolgozószobánkban.

A RIVA dohányzóasztal egyesíti a designt és a funkciót. Az ezüstszürke asztallap alatt található rácsos tároló segít abban, hogy rendben tartsuk otthonukat és kedvenc tárgyaink csupán egy karnyújtásra legyenek tőlünk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük