Kényelmes iskolakezdés? A Székkirály segít benne

A vízparton fekvés után nehéz visszaülni az íróasztal mögé és az iskolapadba? Székei még kényelmetlenebbnek érződnek a puha matrac után?

Bár a hirtelen jött szeptember eleji jó idő sokak számára talán könnyebbé teszi, hogy a kialakult helyzetben továbbra is otthonról dolgoznak. Ám az iskolakezdés és a munka miatt jobban igénybe vesszük a székeinket, mint az elmúlt néhány hónapban. Vannak, aki csak most veszik észre, mennyire kényelmetlen nem megfelelő székeken, nehéz hosszú órákat tölteni egy helyben ülve és közben hatékonyan dolgozni, tanulni. Éppen ezért is mondjuk, hogy még nagyobb szükség van a tökéletes és ergonomikus székekre otthonunkban. Azért is, hogy a kényelmes iskolakezdés ne legyen gond.

Ha új széket keres, amiből kényelmesebben dolgozhat vagy gyermekének van szüksége egyre a tanuláshoz, hogy motiválja a tanulásban, az Impala Bútorkereskedő Kft. a megfelelő választás. Igyekszünk kényelmessé tenni a vásárlást tanévkezdési akcióinkkal, szolgáltatásainkkal, valamint hatalmas választékunkkal.

A kényelmes iskolakezdés se a gyerekeknek, se a felnőtteknek nem könnyű dolog, de mi a Székkirálynál igyekszünk Önnek tökéletessé tenni.

Miért érdemes az akciók mellett a Székkirályt választani?

Először is azért, hogy a kényelmes iskolakezdés megvalósulhasson az Ön otthonában is.

  • Ha ideje sincs kimozdulni, akkor könnyen és egyszerűen böngészhet webshopunkban az azonnal rendelkezésre álló termékeink között. Kiválasztás után pedig a megvásárolt terméket házhoz szállítjuk.
  • Használja ki kedvezményeinket és böngésszen az akciós termékkínálat menüpontban is, hogy olcsóbban találja meg az Ön számára legmegfelelőbb székeket, bútorokat!
  • Az elmúlt hónapok után most már hosszabb nyitvatartással, azaz hétköznap már 18 óráig, várjuk XIII. kerületi Reitter Ferenc utca 8/b. szám alatt található áruházunkba. Itt személyesen is megtekintheti és kipróbálhatja termékeinket.
  • Az áruházban történő vásárlás esetén, a legtöbb kiválasztott terméket akár azonnal hazaviheti. Sőt az összeszerelési funkciót is igénybe veheti, amely szintén csak az Ön kényelmét szolgálja.

A kényelmes iskolakezdés senkinek sem könnyű, de mi igyekszünk Önnek tökéletessé tenni! Ha szeretné megtudni, hogyan kell kiválasztani egy tökéletes, hozzánk illő, kényelmes forgószéket, akkor nézze meg egyik korábban készült videónkat a témáról!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük