Milyen ajándéknak örülnének a gyerekek karácsonykor?

Gyermekeinknek kitűnő ajándék a bútor, mely sok évig hűséges társává válik majd gyermekeinknek, szebbé varázsolja a gyerekszobát, kényelmes helyet teremt számukra a játékhoz, tanuláshoz.

Minden év végén felmerül a kérdés: milyen ajándéknak örülnének a gyerekek karácsonykor?

 

Szülőként, nagyszülőként, szerető családtagként vagy barátként a legjobbat szeretnénk a gyermekeknek. Megadni nekik mindent, amire csak szükségük lehet, és ami boldoggá teszi őket. Olyan ajándékot adni nekik, mely nem csak elnyeri tetszésüket, de hasznukra válik és gazdagítja életüket. 

A tárgyi ajándékok csupán rövid ideig tartó örömet szereznek és, ha nem válnak mindennapjaink szerves részévé, könnyen feledésbe merülnek. Így végül olyan, mintha nem is kaptunk volna semmit. Ennek elkerülésére kitűnő ajándék a bútor, mely sok évig hűséges társává válik majd gyermekeinknek, szebbé varázsolja a gyerekszobát, kényelmes helyet teremt számukra a játékhoz, tanuláshoz. Ráadásul a sok év alatt hozzákötődő emlékek egyszerű tárgyból valódi kinccsé nemesítik bútorainkat. Hiszen ki nem emlékezne az asztalra, melynél a kitűnőre sikerült dolgozatára tanult, arra székre vagy puffra, melyen ülve órákig beszélgetett a legjobb barátjával.

Mivel a különböző életkorú gyerekeknek eltérő szükségletei vannak, összeállítottunk Önnek egy olyan listát, melyből életkor szerint választhat.

 

A BORKO fa gyermekszékek modern és letisztult stílusuk miatt könnyedén illeszkednek bármilyen stílusú gyerekszobához. Mivel az ülőfelületet borító szövet többféle vidám színben kapható, így a testvérek sem maradnak ki a jóból.
Most ráadásul akciós áron juthat hozzá.

A DIZZY HORSE puff megnyugtató kék színét varázslatos szivárványok és egyszarvúak teszik elbűvölővé. De a meglepetés itt még nem ér véget. Levehető ülőfelületének hála megbízható tároló helye lesz gyermekünk kedvenc játékainak. Egy ilyen praktikus és jópofa ülőalkalmatosság szórakoztatóvá varázsolja még a rendrakást is.

A FLASH ifjúsági forgószék komfortos és modern kiegészítője lesz az íróasztalnak, hiszen nem mindegy, hogy gyermekeink hol ülnek hosszú órákon át. Ergonomikus kialakításának köszönhetően a hosszan tartó ülés sem lesz fárasztó, és gyermekeink a legkisebb kényelmetlenség nélkül végezhetik iskolai teendőiket. Mivel ez a forgószék többféle színben választható, lányoknak és fiúknak is tökéletes ajándék.

A DINGO ifjúsági forgószék komoly, felnőttes kialakításának köszönhetően tökéletesen alkalmas arra, hogy gyermekünk szobáját nagylányossá, nagyfiússá varázsoljuk. Ez a forgószék rózsaszínben, kékben, illetve sötétszürkében érhető el.

A JULIA lakkozott fenyő gyerek íróasztal a régi iskolapadok hangulatát idézi, így egyedi, különleges része lehet a gyerekszobának. Az asztal magassága, illetve az asztallap dőlésszöge állítható, így képes követni a gyermek növekedését, illetve szükségleteinek megváltozását.

A COLLORIDO gyermek íróasztal festett acél váza korszerű, letisztult megjelenést kölcsönöz. Magassága és az asztallap dőlésszöge állítható, így a gyermek igényeihez igazodva tökéletesen testre szabható.

Az Ön családjában milyen ajándéknak örülnének a gyerekek karácsonykor? További hasznos tanácsokat talál Facebook oldalunkon.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük