Koronavírus információk és változások

Tisztelt Vásárlóink! A koronavírus okozta járvány terjedése mindenki részéről felelős lépéseket igényel.

A március 16-án érvénybe lépett kormányrendelet szerint az üzletek kizárólag reggel 6 és délután 3 óra között lehetnek nyitva. Mivel áruházunk nem tartozik a kivételek közé (élelmiszert, illatszert, drogériai terméket, háztartási tisztítószert, vegyi árut és a higiéniai papírterméket árusító üzlet), továbbá nem vagyunk gyógyszertár, gyógyászati segédeszközt forgalmazó üzlet, sem üzemanyag-töltőállomás, sem dohánybolt, ezért a rendelet betartása érdekében az Impala Bútoráruház is korlátozott nyitvatartási időben működik majd, ami azt jelenti, hogy:

hétfőn 9:00-15:00
kedden 9:00-15:00
szerdán 9:00-15:00
csütörtökön 9:00-15:00
pénteken  9:00-15:00
és szombaton 10:00-15:00 között leszünk nyitva, illetve az árukiadás is eddig lesz.

Szeretnénk megnyugtatni vásárlóinkat, hogy nyitva vagyunk és lehet jönni hozzánk vásárolni.

Az áruház méretei miatt maximálisan betartható a távolságtartás! Bútorainkat és az eladóteret, illetve a raktárakat rendszeresen fertőtlenítjük a vírusfertőzés elkerülése érdekében. Munkatársaink is hozzájárulnak kézmosással, fertőtlenítéssel a saját, illetve mások egészségének megőrzéséhez.

Ha esetleg biztonságosabbnak érzik otthon maradni és inkább házhoz szállíttatni, akkor természetesen állunk a megrendelés lehetőségével a rendelkezésükre a nap 24 órájában. Forgószékekre most, az otthoni tanulást és munkavégzést segítve ingyenes futárszolgálatos kiszállítást biztosítunk a meglévő akciók mellett.

Ha a házhoz szállítás mellett döntenek, tájékoztatjuk Önöket, hogy kiszállítói partnerünk döntését támogatva és ehhez igazodva, az Ön és a szállítást végzők egészsége érdekében a mai naptól átmenetileg az utánvételes rendelés csak bankkártyával történő fizetéssel a készpénz mellőzésével lehetséges. A Pay pal-os, illetve előre utalásos fizetés továbbra is zavartalanul működik.

A kormányrendelet további pontjairól, illetve a kialakult helyzetről, a koronavírusról ezen az oldalon tudnak tájékozódni!

Megértésüket és türelmüket köszönjük!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük