Home office és távoktatás

Mint ahogyan korábbi blogbejegyzésünkben is írtuk, a kialakult helyzet ellenére mi még nyitva tartunk, és állunk rendelkezésükre.

Személyesen 15 óráig az áruházunkban, telefonon a 06 1 270-9700, illetve e-mailben az impala@impala.hu címen lehet bennünket elérni.

Az irodaszékek ingyenes házhoz szállítása is él még, de a termékek megtekintése az üzletünkben is lehetséges a nyitvatartási időben, természetesen a megfelelő óvintézkedések betartása mellett.

A kialakult járványügyi helyzetben már mi is kaptunk vásárlóinktól hasznos visszajelzéseket. Örülünk, hogy sok embernek segíteni tudtunk az ingyenes irodaszék-kiszállítással és javasoljuk, hogy éljenek a lehetőség mellett az akciókkal is. Mert bizony az otthonlét, a home office, a kijárási korlátozás alatt néha előfordulhatnak előre nem látott problémák. Például fontos komolyan felkészülni rá, hogy ha többen dolgoznak otthonról, ne csak egy irodai szék álljon rendelkezésre, hiszen nem lehet egész nap a kanapéról dolgozni. Ha több gyermek is van a családunkban, aki távoktatásban vesz részt, fontos lehet, hogy ne csak egy olyan sarok legyen, ahol a gyerek megfelelően részt tud venni az online órákon és megfelelő széken üljön. Mi tudunk ezekben segíteni. Ha székek kellenek, vagy egy új asztal, ha esetleg kiegészítő bútorok, nálunk ezt mind megtalálja. Ráadásul nagyon sok székünk van raktáron így azonnal biztosítani tudjuk a kiszállítást.

Néhány javaslat az irodai székeink közül kicsiknek és nagyoknak:

 

Segítségünkkel az is a megoldható problémák közé tartozik, ha nem akar vagy nem tud valaki új irodai széket vásárolni és a meglévő régi otthoni irodai szék karfája vagy a lábán található görgője törik el az intenzívebb használat során.

Keressenek minket bizalommal, amiben tudunk segítünk! Legyen a home office kényelmesebb velünk!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük