XXL-forgószék, akció év elején

Akik mostanáig csak tervezgették, hogy beszereznek egy nagyobb teherbírású forgószéktípust, azoknak jó hírünk van!

Most jóval alacsonyabb áron hozzájuthat bárki egy XXL-forgószékhez, mert év eleji akció van nálunk. Az XXL-forgószék teherbírása 150 kilogramm. Masszívra és erősre tervezték annak érdekében, hogy az átlagon felüli embereket és tartósan kiszolgálja.

Akár munkahelyen, akár otthoni munkavégzés során elmondható, hogy kiemelt szerepe van a széknek, amin ülünk. Az egészség mellett, a hangulatunkat is befolyásolhatja ez a bútordarab, aminek választásához már sok tanácsot adtunk korábban is:

Az XXL-forgószékek kifejezetten az XXL testméretet veszik alapul. Kialakításuk az átlag feletti emberek számára is hosszantartó kényelmet biztosítanak. A megerősített mechanika garantálja, hogy valóban nem romlik el az állítható magasság, illetve, hogy a forgószék (normál körülmények között) megfelelően stabil marad. Ez utóbbit a megerősített lábkereszt is nagyban támogatja. Hintamechanikájuk, textilbőr ülésük és támlájuk a kényelmes, de funkcionális ülést segíti.

Ha régóta nem talál magának strapabíró, megfelelő széket, és tapasztalta már a számítógép előtti fárasztó munka kellemetlen jelenségeit, vagy gyakran kínozza fejfájás, fáradtság, kimerültség, akkor érdemes új székvásárláson gondolkoznia A változatlan testhelyzetű, kényelmetlen ülés okozhatja, a vállak, a gerincoszlop panaszait. De hozzájárul a felületes légzéshez és a vérkeringés lelassulásához is. Az Impala Bútorkereskedő Kft. – a Székkirály segít Önnek a mostani akcióval. 8-21% kedvezménnyel vásárolható meg az XXL-forgószék 9 fajtája.

Mert a jól megválasztott kényelemmel együtt jár a nyugalom és a teljesítőképesség megemelkedett szintje. Az XXL-forgószék kiszállítását az ország egész területén 2500 Ft/db ártól biztosítjuk.

Facebook

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük