Kiemelt iskolakezdési akció

A jó és ergonomikus forgószék kiválasztása nem egyszerű feladat és maga a termék általában nem is olcsó. Kiemelt ajánlatunkban minőségi forgószékeket mutatunk be, amelyeknek az ára az iskolakezdési akció miatt, most még kedvezőbb, ráadásul a székek azonnal elvihetőek.

A legkedvezőbb árú termékünk:

Az OF-0539 (fekete-rózsaszín) és OF-0316 (fekete-zöld) nevű gyerekforgószékeink párnázott hálós üléssel és jól szellőző hálós háttámlával vannak kialakítva. A háttámlán egy párnázott deréktámasz biztosítja a kényelmes és ergonomikus tartást. A stabil, öt ponton támaszkodó, görgős csillaglábú forgószékek gázliftesek, ezért magasságuk változtatható, maximum teherbírásuk 90 kg.

 

 

 

Az OF-0803 nevű gyerekforgószékünk karfával van felszerelve, amely alátámasztja a kart a tanulás során, így biztosítva a nagyobb kényelmet. Hálós háttámlája és textilbőr ülőfelülete van, a könnyebb tisztíthatóság érdekében. A stabil, öt ponton támaszkodó, görgős csillaglábú forgószékek gázliftesek, ezért magasságuk változtatható, maximum teherbírásuk 90 kg.

 

 

Ne feledje! Bármelyik termékünket, amelyik a kiemelt iskolakezdési akcióban szerepel az ország egész területére egységesen 2500 Ft-ért, lapra szerelten, gyári csomagolásban szállítjuk ki és mindegyik termékünkre egy év garanciát vállalunk.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.