Az első forgószék kiválasztása meghatározó az életünkben

Néhány hét és újra itt az iskola. Azok a kisiskolások, akik első osztályba mennek, feltehetőleg sokkal nagyobb izgalommal várják az iskolát, mint iskolás korú társaik. Az Impala Bútorkereskedő Kft. hosszú évek tapasztalata alapján jól tudja, hogy az iskolakezdés időszaka nem csak a gyermekek számára, hanem a szülőknek is kihívást jelenthet. Ezért segítünk megkönnyíteni az első forgószék beszerzését.

Azt tanácsoljuk, hogy a gyerek számára kialakított tanulósarok mindig nyugodt helyen legyen. A szoba legjobban megvilágított részére kerüljön, lehetőleg ne az ajtó vagy az ablak közelébe, mert a gyerekek figyelme könnyen elterelődhet, akár a legkisebb ingerre is. Sok olyan kisgyerek van, akiknél nem ajánlott olyan széket választani, amin nagyon sok a minta, a figura, mert az is könnyen elterelheti a figyelmet. Emellett fontos, hogy a forgószék megfelelő méretű, állítható magasságú legyen, igazodni tudjon nem csak a gyermek, hanem a többi bútor méretéhez is. Lényeges szempont még, hogy stabil és ergonómiailag kényelmes legyen, hiszen a kicsik nincsenek hozzászokva a hosszú távú üléshez, így izegve-mozogva akaratlanul is felboríthatják a rossz stabilitású széket. Valamint a gyermekek növekedési ciklusához is jó ha tud igazodni néhány évig, hiszen a nem megfelelő méret, az ergonómia hiánya rossz tartáshoz, későbbi egészségügyi vagy tanulási problémákhoz vezethet.

Ebben a bejegyzésünkben a legkisebbek számára ajánlunk ülőbútorokat. Ezek a vidám, kényelmes és minőségi forgószékek élménnyé teszik a tanulást minden gyerek számára. A gyerekek általában alig tudnak választani az színes, állatokat, mesefigurákat ábrázoló székeink közül. Viszont, ami még a kinézetnél is fontosabb, hogy biztonságosak, parkettapörgővel ellátott csillaglábúak, valamint könnyen tisztítható textilbőr ülésűek.

Raktárkészletünk mellett, ahonnan azonnal elvihetőek a kiválasztott termékek, lehetőség van egyedi megrendelésre is katalógusok alapján. Így az egyedi, különleges darabok is megérkezhetnek még az iskolakezdés előtt, augusztus közepéig történő megrendelés esetén.

 

Legolcsóbb termékeink

 

 

Karfás forgószékeink

 

 

Figurás gyerekforgószékek

 

 

Lányok számára ajánljuk

 

 

Fiúk számára ajánljuk

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.