Hamarosan kezdődik az iskola

A gyerek bánatára a vakáció a végéhez közeledik, hamarosan elkezdődik az iskola. A nyár végén a legtöbb gyerekes család figyelmét az iskolakezdés köti le.

Ez sokszor hosszú sorban állással, boltról boltra való rohangálással, és idegességgel telhet. Az Impala Bútorkereskedő Kft. szeretne segíteni Önnek abban, hogy ezt a helyzetet valamennyire megkönnyítse.

(És most nem csak az akciókra gondolunk!)

Míg azok a gyerekek, akik most mennek első osztályba izgatottan várják, hogy új barátokat szerezzenek, új ceruzát, könyveket, iskolatáskát és szép íróasztalt, széket kapjanak, illetve megtudják milyen is nagynak lenni, addig a kicsit idősebbek, akik már profik az iskolába járásban, sokszor nagyon is jól tudják például, hogy milyen új forgószéket szeretnének.

Mivel pontosan tudjuk, mekkora vállalkozás egy tinédzser kedvére tenni, úgy hogy a kényelem, a praktikusság, az ergonómia és a szék ára is kedvező szinten maradjon, illetve a vásárláskor a feszült hangulat ne kerüljön előtérbe, most számukra ajánlunk forgószékeket. Főleg, mert a választás úgy sem könnyű, hogy a tinédzsereknek már több elképzelésük van arra nézve, hogy mire van szükségük és még több, hogy mit nem szeretnének.

Ahogy telnek az évek, gyermek forgószékek tömkelege kerül a garázsba, mivel vagy kinövi őket, vagy már nem tetszenek neki, de az is lehet, hogy a székek teljesen leamortizálódtak. Nem kell ahhoz tinédzser gyerekkel rendelkező szülőnek lenni, hogy tudjuk, a nagyobb gyerekek már nem igazán vágynak „cicásmackóspókemberes” székekre, ezért ajánljuk a kicsit felnőttesebb, már nem gyerek, úgynevezett ifjúsági forgószékeket. Az ebben a korban vásárolt széket érdemes úgy kiválasztani, hogy nem csak a felsőosztályt, hanem akár a középiskolai éveket is kiszolgálja, ezért ajánlott a jó minőségű forgószék.

Egy igazán jó forgószék esetében, a kinézet mellet, célszerű azt is figyelembe venni, hogy milyen az ergonómiája és mennyire kényelmes. Az idősebb gyerekek már több időt töltenek az íróasztal előtt üléssel, tanulással, számítógépezéssel, ezért kétszer olyan fontos a kényelem és az, hogy a forgószék milyen tudással rendelkezik. A karfás székek megfelelő komfortérzetet biztosítanak a kezek számára és növelik a biztonságérzetet is. Erre vonatkozóan az előző iskolai témával foglalkozó bejegyzésünkben találhat információkat. Emellett a székek házában munkatársaink is örömmel segítenek a megfelelő székek kiválasztásában.

A legjobb ajánlataink ifjúsági forgószékekből:

Lányoknak

 

 

Fiúknak

 

 

Tiszta feketék

 

 

Akciósak

 

 

Ha laptopra, vagy más számítástechnikai eszközre is szüksége van gyermekének az iskolakezdéshez, látogasson el a Cégteszt.eu oldalára, és válassza ki a megfelelő számítógépes boltot adatbázisukból!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük