Azonnal vihető székek a Székkirálytól!

Kedves Vásárlónk! Iskolás gyermekének már csak a forgószék hiányzik a tanévkezdés előtti  utolsó pillanatban? Mi segítünk, megkönnyítjük mindenki dolgát!

Jó forgószékre minden gyereknek szüksége van. A képen látható kisfiú biztosan örülne, ha az azonnal vihető székek közül választhatna egyet magának az új tanévre. Honlapunk új, vásárlást könnyítő funkcióval bővült. A Székkirály számára fontos a vevők kényelme. Nagyon fontos, hogy átláthatóan megtalálják a megvásárolni kívánt, azonnal vihető székek kínálatát. Így, mostantól új funkcióval bővül a weboldalunk. A  kategóriaoldalakon található egyes termékek bal felső sarkában egy zöld kör alapon lévő fehér házikó ikon jelzi, hogy a megvenni kívánt forgószék, szék, asztal, fotel vagy  más bútor raktáron van-e.

Iskolakezdés szeptembertől? Azonnal vihető székek a Székkirálytól!

 

Ez a kis zöld ikon tehát azt jelenti, hogy az adott forgószék raktáron van és azonnal elvihető.

 

Az új funkció nagyban hozzásegíti mindenkit a gördülékeny vásárláshoz. Valamint, a korábban említettek szerint,  a kategóriaoldalakon az egyes termékek bal felső sarkában azoknál a termékeknél szerepel a zöld házikó, amik készleten vannak. Egy kategórián belül, jobboldalon fent a kereső mellett található „Rendezés” és „Megjelenítés”  funkciók alatt, a bordó szegélyes kis négyzetet bepipálva, weblapunk előre listázza az összes azonnal elvihető forgószéket és bármely más terméket, amik raktáron vannak.

Gyerekforgószék esetén a termék kiválasztása történhet a leendő tulajdonossal együtt, de a nagyobb élmény érdekében a raktáron lévő szék 13. kerületi áruházunkban ki is próbálható. Ebben az esetben  a kiválasztott és kipróbált raktáron lévő termék azonnal elvihető vagy  az összeszerelési funkciót is igénybe lehet venni, ami nem csak kényelmi okokból célszerű.  Ha Ön a webshopos vásárlás mellett dönt, biztos lehet benne, hogy pár napon belül megérkezik a választott termék.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük