Iskolakezdés okosan és felkészülten

Sokan ilyenkor augusztusban már az iskolakezdésre készülnek, és jól is teszik. Főleg akkor, ha a gyermek most kezdi az első osztályt.

 

Az első tanítási nap a gyerekek és szüleik életét is megváltoztatja. Ráadásul nem csak az élet, hanem az élettér, a gyerekszoba is megváltozik. Az Impala Bútorkereskedő Kft. hosszú évek tapasztalata alapján azt tanácsolja, hogy a gyerekszobában kialakított tanulósarok íróasztala mindig nyugodt, fix helyre, a szoba legjobban megvilágított részére kerüljön. Sokszor elmondjuk, hogy a jó forgószék, tanulószék és íróasztal választás nem csak a kicsiknél befolyásolja az iskolai teljesítményt! Tehát az iskolakezdés okosan és felkészülten lehet csak a leghatékonyabb.

 

Sportimádók, mesefigurákat kedvelők és az idősebb korosztály is megtalálja a kedvére, kényelmére való széket. Egy első osztályos gyerek esetében sok szülő kifejezetten gyermekíróasztalt és -széket keres, ami stílusában, színében és formájában még a játékosságot tükrözi. De a kicsik figyelme még könnyen elterelhető, ezért néha célszerűbb az egyszerűbb kialakítású bútorok vásárlására törekedni. További tanácsunkat érdemes a videón megnézni:

 

A tinik esetében inkább a praktikumra fektessük a hangsúlyt! Gondoljunk a fiókok mennyiségére, a számítógép és a monitor elhelyezkedésére, a tanulásra használt felület nagyságára vagy a láb számára megfelelően kialakított helyre. Emellett fontos a teherbírás is! Székek választásakor fix vagy állítható magasság között dönthetünk, így annak, aki nem csak néhány évre vásárol célszerűbb az állítható magasságú széket vennie.

Külön figyelmet fordítunk arra, hogy a lányok és a fiúk is megtalálják a hozzájuk közelálló széket.

 

Az iskolakezdés hallatán többnyire az általános iskolásokra gondolnak az emberek. De nem szabad megfeledkezni középiskolásokról és a felsőfokú képzésben résztvevőkről sem! A jó szék nem csak az iskolai teljesítményt, hanem a jövőt is befolyásolhatja. A fiatalok számára vásárolt székek esetében a terhelhetőség egy komoly szempont.

Miért érdemes az akciók mellett a Székkirályt választani?

 

  • Mert a kényelmes iskolakezdés így az Ön otthonában is megvalósulhat.
  • Ha ideje sincs kimozdulni vagy még nyaral, akkor könnyen és egyszerűen böngészhet webshopunkban az azonnal rendelkezésre álló termékeink között. Kiválasztás után pedig a megvásárolt terméket házhoz szállítjuk.
  • Használja ki kedvezményeinket és böngésszen az akciós termékkínálat menüpontban is, hogy olcsóbban találja meg az Ön számára legmegfelelőbb székeket, bútorokat!
  • XIII. kerületi Reitter Ferenc utca 8/b. szám alatt található áruházunkban személyesen is megtekintheti és kipróbálhatja termékeinket.
  • Ha az áruházban vásárol, akkor a legtöbb kiválasztott terméket akár azonnal hazaviheti.
  • Összeszerelési szolgáltatást is igénybe vehet, amely az Ön kényelmét szolgálja.

Az Impala Bútorkereskedő Kft. áruházában sok ezer szék és azon belül is rengeteg fotel, gyerekforgószék, ifjúsági forgószék, vezetői és irodai forgószék várja Önt! Iskolakezdés alkalmával az akciók sem maradhatnak el!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük