Szinte minden évben támogatói vagyunk a Virtuózok tehetségkutatónak

Szinte minden évben támogatói vagyunk a Virtuózok tehetségkutatónak

Nyolcadik évadába lép a népszerű magyar klasszikus zenei tévés tehetségkutató a Virtuózok.

 

A Virtuózok a magyar televíziózásban egyedülálló komolyzenei tehetségkutató, amely elindítása óta töretlenül sikeres. A nézők millióit képernyő elé vonzó műsor producere Peller Mariann. Szerinte a Virtuózok egy olyan kultúrmisszió, melyhez egyre többen nagy örömmel csatlakoznak. Igen, ezt mi is megerősíthetjük. Hiszen az Impala Bútorkereskedő Kft. a zsűri székeit szokta biztosítani az utóbbi években. Idén is így lesz.

A műsor és oktatási program célja, hogy a klasszikus zene segítségével állítson példát a jelen fiataljai elé és így fedezze fel tehetségüket. Életre szóló élményt, fejlődési lehetőséget és koncertfellépéseket is biztosít a legnagyobb világsztárokkal. Emellett nem csak a résztvevő országok klasszikus zenei sokszínűségét, hanem a határokon átívelő közös közép- és kelet-európai kultúránkat is népszerűsíti a műsor. A közösség, az összefogás, a jövő zenéjének támogatása, a komplex tehetséggondozás már nyolcadik éve, a műsor megalapítása óta a Virtuózok produkció egyik legfontosabb célja. A program missziója egy magára, értékeire, kultúrájára büszke, a világ jobbításán fáradozó fiatal generáció támogatása. Szellemi táplálékkal, kulturális gazdagsággal ellátva őket, akik a világ élvonalába segíthetik hazánkat kulturális és gazdasági téren is. 

Mi is büszkék vagyunk rá, hogy a tökéletes döntéshez alapot szolgáltatunk a kényelmes székeinkkel.

Pillanatok a 2021-es évből az általunk biztosított székekkel:

 

A nézők millióit képernyő elé vonzó műsor producere Peller Mariann szerint a Virtuózok egy olyan kultúrmisszió, melyhez egyre többen nagy örömmel csatlakoznak. Az Impala Bútorkereskedő Kft. a zsűri székeit szokta biztosítani. Vituózok - zsűri Placido Domingo

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük