Hatalmas iskolakezdési akciók az Impalánál

Szinte kettőt pislogunk és itt az ősz. A fülünkben már halljuk az iskola csengőjének távoli csörömpölését és máris sok probléma, aggodalom jelentkezik.

Tudjuk, hogy az iskolakezdés anyagi szempontból sem egy leányálom. Éppen ezért hatalmas iskolakezdési akciók várják Önt az Impala Bútorkereskedő Kft.-nél.

Nagyon fontos, hogy gyermekünk mind az iskolában, mind otthonunkban kellemes és tanulásra alkalmas környezetben legyen, hiszen ki ne akarná csemetéjének a lehető legjobbat adni? (A mostani helyzet szerint, hagyományos oktatással kezdünk.)

Este fél 10-kor kapták meg az intézményvezetők a járványügyi intézkedési tervet, ezt: EMBERI…

Közzétette: PDSZ – Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete – 2020. augusztus 17., hétfő

 

Az iskolakezdési akciók keretein belül bemutatunk három terméket, amely Önnek is és gyermekének is tetszhet:

 

TIMMY GYEREKFORGÓSZÉK

Az izgalmas Timmy forgószékkel élménnyé válhat a tanulás. Ergonomikus kialakításának köszönhetően nem csak rendkívül kényelmes és rugalmas, de nagyon mutatós is. Kellemes színeinek köszönhetően akár lányok, akár fiúk számára tökéletes választás. A szintén akciós áron megvásárolható Elmo íróasztalunkkal kombinálva szuper összeállítás. A Timmy gyerekforgószék ára 13% akcióval mindössze: 17 849 Ft.

 

TOBY GYEREKFORGÓSZÉK

A termék varázsa a színekben és a kényelemben rejlik. Kellemes és vidám színeinek hála a Toby forgószék az egyik legnépszerűbb termékünk. Állítható magasságának és jócskán párnázott ülőrészének, illetve háttámlájának köszönhetően kisebb és nagyobb gyermekek számára egyaránt jó választás. A Toby forgószék ára pedig a mostani 13% akcióval mindössze:18 500 Ft.

 

ELMO ÍRÓASZTAL

Egyszerű, de nagyszerű. Szabályos formáinak, tölgy színének és antracit szürke szekrényajtajának, illetve fióklapjának köszönhetően szinte bármilyen stílusú szobába ideális választás. Ára 13% akcióval mindössze: 22 599 Ft

 

Ha felkeltettük az érdeklődését, és még több akciós termék közül válogatna, akkor nézze meg további akciós termékajánlatunkat is.

Ha kipróbálná a termékeket, érdemes eljönni a XIII. kerületi Reitter Ferenc utca 8/b. szám alatt található áruházunkba. Fontos a megfelelő forgószék kiválasztása, úgyhogy ideje cselekedni, mert az iskolakezdés közelebb van, mint gondolná!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük