Szuper forgószékek a jövő egyetemistáinak

Az iskolakezdés hallatán többnyire az általános iskolások és a középiskolások jutnak eszünkbe. De nem szabad megfeledkezni a felsőfokú képzésben résztvevőkről sem! Bár ma már a legtöbben inkább laptopra jegyzetelnek mégis ez az az időszak, amikor a fiatalok már több-kevesebb sikerrel megpróbálnak a jövőjükre koncentrálni.

Sokan kollégiumba, albérletbe költöznek, éppen emiatt speciális a helyzetük és speciális tárgyakra, bútorokra van szükségük. Sokkal bonyolultabb a helyzet akkor, ha valaki egy idegen városba, és egy félig felszerelt albérletbe érkezik. Ebben az esetben természetesen nagyon fontos az ágy, az íróasztal és a megfelelő forgószékek mellett az is, hogy az étkezési lehetőséget könnyen megteremtsük. Egy jól felszerelt albérletben ez nem okoz problémát, de tapasztalataink szerint, a mai kedvező áron kivehető albérletek nem erről híresek. Ilyen esetekben nagy szolgálatot tesz egy egész kicsire összecsukható étkező, amelyek közül a TRI elnevezésű, többféle színben is választható, nagyobbítható asztalt ajánljuk. Ha viszont kedvező árú teljes étkezőszettre van szükség, akkor a fix méretű étkezőgarnitúráink közül a Párma étkezőgarnitúrát javasoljuk. Sokszor pénzügyileg is hatékonyabb venni egy új kedvező árú bútordarabot, mint otthonról elcipelni a régit, hiszen bármennyire is nagyok már a gyerekek azért sokan minden hétvégén hazajárnak.

Az Impala Bútorkereskedő Kft. minden helyzetre gondol. Nem csak forgószékeket ajánlunk, hanem egyéb kiegészítő bútorokat is, melyek nem csak az egyetem ideje alatt, de később is jó szolgálatot tesznek. Érdemes például, hosszabb távra tervezve beszerezni a forgószéket ezért fontos, hogy az a lehető legkényelmesebb legyen. Az alábbi összeállítás segítséget nyújt abban, hogyan érdemes ergonómiailag tökéletes forgószéket választani.

Forgószékek vásárláskor a legfontosabb, hogy olyan széket válasszunk, ami állítható magasságú. Emellett a helyes testtartást a következőkeppen érhetjük el: a forgószék kiválasztásánál a használója egészen a széktámláig csússzon hátra és közben a talpa a maradjon a földön úgy, hogy a combja és lábszára 90 fokos szöget zárjon be, kényelmes pozíciót felvéve. A háttámla úgy legyen beállítva, hogy a derekat megtámassza, megelőzve ezzel a későbbi hátfájást. Az ülőfelület vízszintes vagy enyhén előre lejtő, kényelmes, sem túl kemény, sem túl puha, sem túl süppedős ne legyen! A forgószékek kiválasztásánál figyelembe kell venni a használó testalkata és szokásai mellett a megfelelő teherbírást is.

Az egyetemisták számára már az irodai vagy főnöki forgószékeket ajánljuk, melyek több funkciósak, állíthatóak, ergonomikusak és esetenként akár extra teherbírásúak.

 

Nagyon kedvező árúak

 

 

Többfunkciós, állítható forgószékek

 

 

Extra teherbírású forgószékeink 150 kg-ig

 

Extra teherbírású forgószékeink 200 kg-ig

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.