Szuper forgószékek a jövő egyetemistáinak

Az iskolakezdés hallatán többnyire az általános iskolások és a középiskolások jutnak eszünkbe. De nem szabad megfeledkezni a felsőfokú képzésben résztvevőkről sem! Bár ma már a legtöbben inkább laptopon jegyzetelnek mégis ez az az időszak, amikor a fiatalok már több-kevesebb sikerrel megpróbálnak a jövőjükre koncentrálni.

Sokan kollégiumba, albérletbe költöznek, éppen emiatt speciális a helyzetük és speciális tárgyakra, bútorokra van szükségük. Sokkal bonyolultabb a helyzet akkor, ha valaki egy idegen városba, és egy félig felszerelt albérletbe érkezik. Ebben az esetben természetesen nagyon fontos az ágy, az íróasztal, a forgószék, és a megfelelő étkezőasztal mellett az is, hogy legyenek székek, ahol a reggelit, ebédet és a vacsorát kényelmesen elfogyaszthatja. Egy jól felszerelt albérletben ez nem okoz problémát, de tapasztalataink szerint, a mai kedvező áron kivehető albérletek nem erről híresek. Ilyen esetekben nagy szolgálatot tesz egy egész kicsire összecsukható étkezőasztal, amelyek közül a TRI elnevezésű, többféle színben is választható, nagyobbítható ebédlő asztalt ajánljuk. Ha viszont kedvező árú teljes étkezőszettre van szükség, akkor a fix méretű étkezőgarnitúráink közül a Párma étkezőgarnitúrát javasoljuk. Sokszor pénzügyileg is hatékonyabb venni egy új, kedvező árú bútordarabot, mint otthonról elcipelni a régit, hiszen bármennyire is nagyok már a gyerekek azért sokan minden hétvégén hazajárnak.

Az Impala Bútorkereskedő Kft. minden helyzetre gondol. Nem csak ifjúsági forgószékeket ajánlunk, hanem egyéb kiegészítő bútorokat is, melyek nem csak az egyetem ideje alatt, de később is jó szolgálatot tesznek. Érdemes például, hosszabb távra tervezve beszerezni egy kényelmes forgószéket. Az alábbi összeállítás segítséget nyújt abban, hogyan érdemes ergonómiailag tökéletes forgószéket választani.

Forgószékek vásárlásakor a legfontosabb, hogy olyan székeket válasszunk, ami állítható magasságú. Emellett a helyes testtartást a következőkeppen érhetjük el: a forgószék kiválasztásánál a használója egészen a széktámláig csússzon hátra és közben a talpa a maradjon a földön úgy, hogy a combja és lábszára 90 fokos szöget zárjon be, kényelmes pozíciót felvéve. A háttámla úgy legyen beállítva, hogy a derekat megtámassza, megelőzve ezzel a későbbi hátfájást. Az ülőfelület vízszintes vagy enyhén előre lejtő, kényelmes, sem túl kemény, sem túl puha, sem túl süppedős ne legyen! A forgószékek kiválasztásánál figyelembe kell venni a használó testalkata és szokásai mellett a megfelelő teherbírást is. A karfás székek megfelelő kényelmet biztosítanak a kezek számára és növelik a biztonságérzetet is.

Az egyetemisták számára már egy vezetői forgószéket vagy egy irodai forgószéket ajánlunk, melyek több funkciósak, állíthatóak, ergonomikusak és esetenként akár extra teherbírásúak.

Nagyon kedvező árúak

 

 

Többfunkciós, állítható forgószékek

 

 

Extra teherbírású forgószékeink 150 kg-ig

 

Extra teherbírású forgószékeink 200 kg-ig

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük