Gyerekbútor, ifjúsági bútor – Ajánló a Székkirály kínálatából

Gyerekbútor kisebbeknek és nagyobbaknak is

Már ifjú kortól fontos a megfelelő bútordarabok használata, nem csak a kényelem, de a szokások kialakulása miatt is.

Ha a gyerekek úgy érzékelik, hogy számukra kényelmetlen, nem kellőképpen komfortos széken ülnek az étkezőasztalnál, akkor egyre kevésbé kívánkoznak oda. Vagy más alternatívákat választanak. Egy íróasztalnál történő időtöltés is ugyanígy megváltozhat, ha az asztalnál és a hozzá való székben nem érzik magukat a lehető legjobban. Ezeket a helyzeteket mindenképp érdemes elkerülni, ha biztosítani akarjuk gyermekünk számára az egészségesebb, megfelelő tartás kialakulását segítő szokásokat. Íme, néhány gyerekbútor és ifjúsági bútor az Impala kínálatából, melyekkel ez a cél elérhető!

Borko fa gyerekszék

A kisebbek számára olyan széket kell választanunk, amelyről leér a lábuk és biztonságosan felállhatnak róla. Egy számukra túl nagy széket a gyerekek „mászókának” érzékelhetnek, amiből kifolyólag akár sérülések is keletkezhetnek. Még, ha megfelelő széken is ülnek, akkor is történhetnek balesetek, hiszen izgő-mozgó gyerekekről van szó. De ebben az esetben legalább nem esnek nagyot. A Borko fa gyerekszék egy olyan gyerekbútor, mely tökéletes választás óvodákba, de természetesen otthonunkba is. A szék a színes ülőrészével vonzza a gyerekeket, így még szívesebben ülnek le rá, mint egy normál méretű székre. A Borko székhez passzoló Borko fa gyerekasztal is megvásárolható nálunk. Tökéletes párosítás a tökéletes kényelemért!

Collorido gyerek íróasztal

Az iskolás korú gyerekeknek már szükségük van egy íróasztalra, aminél megfelelően tanulhatnak és írhatják meg a házi feladatot. Egy gyerekíróasztal elengedhetetlen tulajdonsága lehet, hogy állítható magassággal rendelkezik. A gyorsan cseperedő gyermekeknek így mindig megfelelő magasságú, kényelmes íróasztalt biztosíthatunk. Addig, amíg ennek maximum magasságát is kinövik. A Collorido gyerek íróasztal lapjának dőlésszöge is állítható, így ez a gyerekbútor még jobban igazodik a kisdiákok igényeihez. Az asztal váza festett acélból készült, lapja lakkozott MDF lap. Akik inkább a faanyagot kedvelik, és szeretnék, ha az egész íróasztal abból lenne, azok számára a fenyőből készült Julia gyerek íróasztal kínálkozik a legjobb döntésnek.

Nemo gyerek forgószék

 

Egy íróasztal mellé természetesen elengedhetetlen egy kényelmes, állítható magasságú forgószék. A Nemo gyerek forgószék valószínűleg a Székkirálynál kapható egyik legkényelmesebb gyerekforgószék, nem sokban különbözik egy felnőtt forgószéktől. A forgószék párnázottsága, karfája, ergonomikus kialakítása nagyszerűen támogatja a kényelmes és egyenes ülést. A gyerekek ugyan nem csak erre figyelnek, hanem a kinézetre is, így az igazsághoz hozzátartozik, hogy ez a forgószék inkább fiúsabb. Ez azonban nem okozhat problémát, hiszen az Impala Bútorkereskedő Kft. – A Székkirálynál színes, figurás és nagyon dizájnos gyerekforgószékek is kaphatók. Ennek köszönhetően a kisebbek és nagyobbak, fiúk és lányok is megtalálhatják kedvenc forgószéküket.

Ha megfizethető és jó minőségű gyerekeknek való, illetve egyéb bútorokat keres a Székkirályhoz mindig érdemes benézni. Üzletünket 1135 Budapest, Reitter Ferenc utca 8/B cím alatt találják, de webshopon keresztül is vásárolhatnak. Érdemes megnézni kínálatot, hiszen lehet, hogy éppen akciós áron juthat hozzá a kiszemelt bútordarabokhoz.

Ez a kis összefoglaló remélhetőleg segített abban, hogy gyermekeink számára ideális bútordarabokat találhassunk és ezzel is támogassuk megfelelő fejlődésüket. Még, ha ők később ebbe bele sem fognak gondolni, mi tudni fogjuk, hogy a részletekre való odafigyeléssel teljesebbé tettük életüket.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük