Gasztro Trade Expo kiállítás

Ha van olyan vendéglátós, aki még nem készült volna fel a nyári szezonra remek ötleteket, tippeket kaphatott, új technikákkal ismerkedhetett meg a 4. Gastro Trade Expon, amit az egyik legnagyobb vendéglátói nagy rendezvényként tartanak számon.

[Not a valid template]

 

A vendéglátás minden területe képviseltette magát, éttermeknek, szállodáknak szánt praktikus gépekkel és eszközökkel ismerkedhettek meg a látogatók, pékségek, cukrászdák, pizzériák, étekkiszállító cégek is megtalálhatták a vállalkozásukhoz szükséges alapanyagokat, berendezéseket. A kiállítás nem csak ennek a szakmai körnek szólt, hanem mindazoknak, akik szerettek volna néhány kiváló ötletet elsajátítani. A két nap alatt a látványos konyhai bemutatók mellett az érdeklődők konferenciákon, előadásokon vehettek részt, amikből új tudást, ötleteket nyerhettek, belsőépítészeti trendekről, üzemeltetési feladatokról, hatósági eljárásokról, hasznos marketing ötletekről.

Ha már a belsőépítészetet is megemlítettük, a nyári időszak sajátossága a szabadban való étkezés, borozgatás. A jó idő kimozdítja a lakosságot és a külső kerthelyiséggel vagy terasszal rendelkező vendéglátóipari egységek szinte behívogatják az utca emberét. Az Impala Kft. ezt figyelembe véve állította össze kínálatait, szezonális és kedvező áron kapható kültéri bútoraiból, valamint a legmodernebb bárszékeket és a Németországban már nagy tért hódító, hazánkban csak éppen megjelenő étkező garnitúrákból. A kiállítás élményét tovább színesítették a látványos bemutatók, mint a krumpli újraértelmezése és számos elkészítési módja, tojásvariációk, pizza és kenyérsütés. Hogy az édesség se maradjon ki a sorból a fagylaltkészítés hagyományos és modern technológiájával is megismerkedhettek a látogatók.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük