Fekete, textilbőr, króm bárszék – A fekete párduc

Senkit se tévesszen meg az MF-3848 bárszék fekete színe, ez nem a hétköznapok szürkeségét táplálja. Főleg, mert több színben is (lila és fehér) kapható a termék.

 Fekete, textilbőr bárszékAz MF-3848 bárszék egyedi vonalvezetésével kitűnik a megszokott környezetből, pont ezért lehet alkalmas ajándéknak. Karácsonykor nem szabad elveszni a klisék és a sablonok világában! Gyakran használhatatlan tárgyakat veszünk a legkedvesebb ismerőseinknek is, de megfelelő kreativitással ez kiküszöbölhető. Egy gyönyörűen kialakított, kényelmes bárszék épp ideális ajándékká válhat, akár karácsonykor is. Állítható magassággal rendelkezik, a lábtartó pedig, megfelelő biztonságérzetet és kényelmet ad a használója számára. Kör alakú tányértalpa biztosítja a súlyelosztást, valamint a biztonságos használatot 360 fokos körbefordulás közben is. A gázlift segítségével kényelmesen állítható a magasság , így „hosszú lábúaknak” is.

Elsősorban a bárpult magasságához van kialakítva, de használható konyhai pulthoz is. Ha egy baráti összejövetelkor nincs elég ülőhely, bátran elővehető ez a szék is. Ráadásul, a legtöbben kapva kapnak az alkalmon, hogy egy kreatív, stílustervezett bútort kipróbáljanak. Nem mellesleg a mobilitása miatt is népszerű. Épp fekete színe teszi alkalmassá mindenhová, ezért ajándékozáskor nem kell aggódni, hogy milyen színvilág szerint van berendezve egy szoba.

A króm és textilbőr kifinomultsága hozzájárul egy helyiség eleganciájához, és vonalai örök időkre dekoratív hatást kölcsönöznek neki.

 

Comments are closed