Iskolakezdés örömmel – akciók

Nem sokára itt az iskolakezdés. Jön a véget nem érő válogatás, sorban állás a kasszáknál az újonnan beszerzett írószerekkel és táskákkal. De egy szülőnek ilyenkor, nem csak a tolltartók, füzetek cseréjére kell gondolni, hanem az íróasztal és forgószék tökéletes kiválasztására is.

flash forgószék iskolakezdés

Érdemes figyelembe venni néhány praktikus szempontot! Több kutatás kimutatta, hogy a tanulás és az otthoni munkavégzés során kiemelt szerepet játszik a szék, amin ülünk. Nem csak egészségi állapotunkat, hanem hangulatunkat is meghatározhatja. Ennek megfelelően számos funkcionális és esztétikai kérdést kell megfontolnunk a kiválasztás során. Először is, szemügyre kell vennünk a termék pontos tudását, állítható-e a magasság, van-e megfelelő stabilitást biztosító talapzat, dönthető-e a háttámla, milyen a dőlésszöge, rugózása, valamint, hogy milyen mértékű teherbírással rendelkezik. Ha a „szülői meggondoltság” érvényesült engedhetünk gyermekünk ízlésének is, hiszen nem mindegy, hogy az általa áhított, minden tekintetben tökéletes, pingvines vagy éppen az „apa által kiválasztott”, csúf fekete, ám ergonomikusan kiképzett forgószékben fogja tölteni iskolás éveit.

 

Ne alkudjon meg!

Legyen ergonomikus és gyermekének is tetsző az újonnan vásárolt szék!

 

Impala iskolakezdés könnyedén

 

A felnőttek körében nagy sikert arat a hidramechanikával felszerelt, fekete színű, Impala OF-0222 forgószék, mely ár-érték arány tekintetben bizonyul a legjobbnak. A kényelmi szempontoknak is maximálisan eleget tevő gázliftes megoldás mellett, a NET-hálós borítás is kiemelt figyelmet kapott.

A következő, legtöbbek által kiszemelt darab az OF-0373 textilbőr borítású design forgószék volt, mely akár 110 kg-ot is elbír. A termék, bár több színben is kapható üzletünkben, a piros-fekete színű változatával tarolt. Ez ragadta meg a férfiak tekintetét, ami talán nem is csoda, hiszen maga a szék, a Ferrarik ülésének kialakítását idézi. Az áramvonalas autók és a Forma1 pedig szinte bármikor lázba tudják hozni a férfiak többségét. Az ehhez társuló hintamechanika, valamint a vastagon párnázott fej- és háttámla pedig csak hab a tortán.

A gyerekek alig tudnak választani a szebbnél szebb mintájú és formájú, színes darabok közül. Kisebbeknél hatalmas verseny alakul ki a mesefigurás, illetve az állatos székek között, melyből végül általában a Micimackó formájú, Kubus karfás forgószék kerül ki győztesen. Bár, tőle csak egy kicsivel marad le a Mickey egérre feltűnően hasonlító Mike karfás forgószék is. A szülőket a parkettapörgővel ellátott csillaglábak, a biztonságosabb ülést szolgáló karfa, valamint a könnyen tisztítható textilbőr ülés győzi meg gyermekeik választásának helyességéről. Emellett, az állítható ülésmagasság is pozitívumként szolgál, ugyanis ennek köszönhetően a forgószékek a gyermekek növésének megfelelően, még évek múltán is ugyanolyan jól használhatóak.

A másik nagy kedvenc a zöld, műbőrből készült, focilabdát ábrázoló Gol forgószék, amelyre a nyilvánvalóan lila színt preferáló, újpesti apukákon kívül, mindenki büszkén adja áldását. 

A lányoknak inkább az olyan rózsaszínes árnyalatú székek tetszenek, mint a lila-fehér dizájnú Fun-4 ifjúsági forgószék. A fiúk választása ezzel szemben, természetesen az sötétebb, vagányabb forgószékekre esett, mint a NET-hálós ülésű és fejtámlájú OF-0316 vagy az ergonomikus formájú, több szövettel is választható Flash forgószék.

Aki pedig íróasztalt is szeretne, az se keseredjen el, mert nálunk az is van akciós áron.

 

Comments are closed