Ha nem sablonos ajándékra van szükség, akkor irány az Impala!

Valószínűleg élete során mindenki került már, olyan helyzetbe, hogy ajándékötleteit sablonosnak, túl hétköznapinak találta. Ilyenkor a legtöbben a nagyon kreatív, vicces vagy inkább annak tűnő, azonban egyáltalán nem használható tárgyak tábora felé orientálódnak. Mindenki szeretné olyannal meglepni ismerősét, ami tetszik neki és nem csak „porfogó” dísztárgy a polcokon. A bútor ilyen hasznos ajándék lehet.

Bútor karácsonyra - Bar-4 natúr fa zsúrkocsi görgős lábakkalNem kell rögtön egy egész szobaberendezésre gondolni. Inkább azt kell kitalálni, mi hiányzik ismerősünk lakásából, mire vágyott már gyerekkora óta. Egy hintaszék vagy egy zsúrkocsi éppolyan kitűnő ajándék, mint egy koncertjegy. A bútorok tartóssága és használhatósága még növeli is az értékét a megajándékozott szemében. Egy relaxfotelnek mindenki örül, főleg, ha szeretne ellazulni és kényelembe helyezné magát egy fárasztó nap után. Egy nagy házban tökéletes megoldás egy zsúrkocsi, amelyen minden megtalálható lesz majd: ital, alapvető fűszerek, szalvéta. A gyerekek játszva segíthetnek asztalhoz vinni a szükséges étkészletet, ételt az ebédlőbe vagy a teraszra. Társasházi lakásokban is kihasználható, ha ezzel segítjük a tálalást és a pakolási terület növelését.

Wu-4 szobainas króm vázzal, natúr fával

Karácsonyi ajándékozáskor ma már bármi számításba jöhet. Egy szobainas se túlzás, főleg ha Jeannak hívják. Nagy szükség lehet rá, ha nem akarjuk mindig visszarakni a szekrénybe a használatban lévő ruhánkat. Manapság egyre népszerűbbek a térdeplő székek is. Főleg fiatal korban fontos, hogy megszokjuk a helyes testtartást. Ebben segít a térdeplő szék, ami puha szövetborításával kényelmes is.

De ne feledjük, az ajándékozás alapvetően arról szól, hogy gondolunk a másikra. Ha pedig gondolunk rá, akkor válasszunk olyan tárgyat, ami praktikus is. A bútorok mindig is hasznavehetőek lesznek, ezért ideális meglepetések karácsonyra, születésnapokra vagy akár házassági évfordulókra is.

Comments are closed