Construma Kedvezménykuponok – Szerezze meg már most!

Mint arról már értesülhettek korábbi cikkünkben, az Impala Bútorkereskedő Kft. – A Székkirály is részt vesz az idei Construma kiállításcsokor OTTHON Design elnevezésű kiállításán. Idén a G pavilon 301E standját lakjuk be.

A 2015-ös, 34. alkalommal megrendezett Construma építőipari és otthonteremtési kiállításra nem csak ingyenes belépőkkel, hanem kedvezménykuponokkal is szeretnénk kedveskedni vásárlóink, látogatóink számára!

Az ingyenes kuponokat bárkinek lehetősége van kinyomtatni ebből a cikkből, vagy letölteni a Construma kiállításcsokor honlapjáról is.

Az általunk meghirdetett Construma Kedvezménykuponok és a hozzájuk kapcsolódó akciók 2015. április 15-étől április végéig, illetve a készlet erejéig érvényesek és más kedvezményekkel nem vonhatók össze! A kuponokat a Reitter Ferenc utcai áruházunkban 2015. április 30-ig lehet beváltani nyomtatott formában, vásárláskor átadva.

Várjuk Önt áruházunkban vagy a Construma OTTHON Design kiállításon a G pavilon 301E Impala standján!

Construma Kedvezménykuponok

 

Ez a fix karfás vezetői forgószék vastagon párnázott, így tökéletes alátámasztást biztosít gerincének. Elegáns megjelenése mellett igazán kényelmes és komfortos megoldás irodájába.

OF-0647 XXL forgószék - Construma kedvezménykupon

 

 

Könnyű, valódi alumínium szék, mely ideális kertjébe, teraszára. Ülőfelülete erős műrattan szálakból készül, így nem csak praktikus és elegáns, hanem strapabíró is.

 

GF-0974 kültéri szék (kék) - Construma kedvezménykupon

 

Ez a retro stílusú, tojás – egyesek szerint gömb alakú – fehér-fekete koktélfotel bizonyára elnyeri azok tetszését, akik szeretik egy-egy nem mindennapi bútordarabbal feldobni az otthonukat.

MF-5281 fehér, króm tojásfotel - Construma kedvezménykupon

 

 

 

A kényelmes és megfelelő vastagságú vízszintesen bordázott felületű ülések, és a matt, fém, szögletes, masszív lábak a ’70-es évek amerikai filmjeiben látható étkezőket és irodákat juttathatják eszünkbe.

 

MF-6472 karosszék - Construma kedvezménykupon

 

Az új Bristol tömör tölgy étkezőasztal hangulatában a régi parasztházak, kerti bútorok stílusára emlékeztet, így nagyon jól mutat otthoni étkezőkben, de csárdákban, vendéglőkben is remekül megállja a helyét.

 

Bristol étkezőasztal - Construma kedvezménykupon

Comments are closed