Véget ért a Construma kiállítás!

Az idén 34. alkalommal rendezték meg a Construma építőipari és otthonteremtési kiállításcsokrot, melynek OTTHON Design kiállításán mi is részt vettünk a G pavilonban.

A kiállításra látogatók öt pavilonban is élvezhették a színes programokat és a kiállítók óriási választékát. Az Impala Bútorkereskedő Kft. – a Székkirály pici standja zöld füvesített falával és a falra függesztett székekkel tűnt ki a kiállítók kavalkádjából. Akik ellátogattak hozzánk, nem csak termékeink széles választékából kaphattak egy kis ízelítőt, hanem részt vehettek nyereményjátékunkban is, melyben egy fehér relax fotelt sorsolunk ki a résztvevők között. (A szerencsés nyertest holnap, azaz 2015. április 23-án húzzuk ki.)

A standon nem csak a már korábban debütált Bristol tömör tölgyfa asztal aratott nagy sikert érdekes lábazatával és a színes Fabius székekkel, hanem kerti bútoraink iránt is nagy volt az érdeklődés. (No nem csak a szezonalitása miatt!) A legnagyobb érdekességet mégis a különleges, állítható irodaszékeink jelentették, melyekről már korábban is olvashattak honlapunkon. Sokan ki is próbálták, megnézték mennyi funkcióval rendelkeznek ezek a csodaszékek. Ne feledjék, 2015. április 30-ig érvényesek letölthető Construma kedvezménykuponjaink, az extra irodaszékekre pedig 10% kedvezményt lehet igénybe venni a Construma kiállításon kapott szórólap felmutatása ellenében!

Véget ért a Construma kiállítás

Az Impala azonban nem áll meg! A következő állomásunk az ötödik alkalommal megrendezésre kerülő ingyenes Design+ kiállítás és vásár lesz a törökbálinti MAXCity-ben. A rendezvény 2015. május 8-10. között lesz látható, szeretettel várjuk Önöket oda is!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük