Construma kiállításra megyünk – Jöjjön velünk Ön is ingyen!

Idén 34. alkalommal rendezik meg a Construma építőipari és otthonteremtési kiállításcsokrot, amelynek OTTHON Design elnevezésű kiállításán az Imapala Bútorkereskedő Kft. – A Székkirály ismét részt vesz (G pavilon 301E).

A rendezvény a Hungexpo Budapesti Vásárközpontban kerül megrendezésre 2015. április 15-19-ig (szerdától vasárnapig).

A kiállítás öt pavilonban, öt lakberendezési és lakásfelújítási témában várja a látogatókat. Az Imapala Bútorkereskedő Kft. – A Székkirály a G pavilon 301E standján várja Önöket újdonságokkal, kedvezményekkel és sok szeretettel!

Partnereinknek és vásárlóinknak egy előzetes regisztráció mellett lehetősége van ingyenes szakmai belépőjeggyel ellátogatni az eseményre. Kérjük, regisztráljon itt, és vegye át ingyenes belépőjét, melyet a kiállítás ideje alatt bármikor felhasználhat!

A sikeres regisztrációt követően e-mailben fog kapni egy pdf dokumentumot, amely egyúttal a belépőjegy, rajta a belépéshez szükséges vonalkóddal.

Kérjük, hogy a dokumentumot nyomtassa ki, és hozza magával a kiállításra, amellyel pénztárban való sorban állás nélkül, azonnal beléphet a kiállítási területre!

Construma kiállítás - Impala

Comments are closed