Április 7-étől áruházunk újra nyitva van!

Örülünk és gratulálunk a kormány sikerének, illetve annak, hogy elértük a 2,5 millió beoltottat.

Így lehetővé vált számunkra is a 144/2021-es kormányrendeletnek köszönhetően, hogy XIII. kerületi áruházunk a mai naptól újra fogadja Önöket. Mivel mi örülünk, szeretnénk, ha Ön is örülne, így április 10-éig minden most vásárolt és most megrendelt nem akciós termékünkre 5% kedvezményt adunk.

Továbbra is a megszokott nyitva tartási időben várjuk áruházunkban minden kedves vásárlónkat. Hétköznapokon reggel 9:00 és este 18:00 óra között, valamint szombaton reggel 10:00 és délután 17:00 óra között.

Bár újra nyitva vagyunk, az új szabályozás értelmében, 10 négyzetméterenként egy vásárló tartózkodhat az áruházunkban. Így szeretnénk felhívni mindenki figyelmét arra, hogy áruházunk területén egyszerre, maximum csak 50 fő tartózkodhat. A rendelet betartása érdekében munkatársaink ügyelni fognak a létszám megfelelőségére is, emiatt, ha a maximális létszámkapacitást elértük, üzletünk ajtaja átmenetileg, rövid időre zárva lesz. Ha ilyenre kerülne sor, akkor amint egy vásárló elhagyta áruházunkat, abban az esetben folyamatosan engedjük be az üzletünk előtt várakozó vevőket. Parkolónk továbbra is igénybe vehető a már megszokott módon.

Az eddigieknél is fokozatosabban ügyelünk munkatársaink, vásárlóink és ügyfeleink egészségére és biztonságára egyaránt. Ily módon a helyiségeket, a felületeket és a beérkező/kimenő árut is folyamatosan fertőtlenítjük! Önöket is szeretnénk kérni, hogy tartsák be a megfelelő, másfél méteres távolságot és viseljenek a vásárlás során az orrot és szájat eltakaró maszkot is!

Ha bármilyen kérdése merülne fel, akkor nyugodtan keresse az Impala Bútorkereskedő Kft. – A Székkirály munkatársait telefonon elérhetőségeink egyikén! Vigyázzunk egymásra!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük