2023-as akciók és kedvezmények

2023-as akciók és kedvezmények

Hamarosan véget ér a szeretetkupon kedvezményünk!

 

De egy újdonsággal is készültünk a 2023-as évben, így lesznek 2023-as akciók és kedvezmények hamarosan. Tavaly karácsony alkalmával úgy döntöttünk, hogy megajándékozzuk kedves vásárlóinkat egy 10%-os kedvezményre jogosító kuponnal. A visszajelzések alapján ez nagy segítség volt, hiszen nem minden nap vesz az ember bútort, így megfontolja, hogy milyen minőségűt, mekkorát, hány darabot, honnan és milyen áron szerzi be. Mi, az Impala Bútorkereskedő Kft. – A Székkirály szerettünk volna hozzájárulni ahhoz, hogy a sok apróság mellett nagyobb és funkcionális ajándékok is kerüljenek a fa alá.

Sokan döntöttek úgy, hogy karácsony alkalmából meglepik egyetemista gyermekeiket vagy munkamániás családtagjaikat kényelmes forgószékekkel. Voltak olyanok, akik a karácsonyi vacsorához vették meg az étkezőasztalt és a hozzá passzoló székeket kedvezményesen. De egyszer minden akció véget ér. A szeretetkupon nevű kedvezménynek január 9-én vége lett, de ne keseredjen el senki, aki lemaradt, mert lesznek még 2023-as akciók és kedvezmények nálunk!

Sőt, a nagy sikerre való tekintettel 2023-ban nem csak az újdonságokról és az akciókról fognak szólni a hírleveleink, HANEM KÜLÖNLEGES ÉS EGYEDI AJÁNLATOKRÓL, KEDVEZMÉNYEKRŐL.

De ezek a különleges ajánlatok akciók és kedvezmények csak azok számára élnek majd, akik feliratkoznak a hírlevelünkre. Ha valaki úgy dönt, hogy feliratkozik a hírlevelünkre, akkor 2023-ban több kedvezményre jogosító kuponkódot fog kapni, mint bárki más! A kuponok segítségével, sokkal kedvezőbb áron lehet hozzájutni lakberendezési tárgyakhoz.

Attól senkinek nem kell tartania, hogy naponta üzeneteket fog kapni tőlünk! Ha pedig már nem áll szándékában bútort vásárolni, akkor mindig van lehetőség a leiratkozásra is. A hírleveleink nem fognak másról szólni, mint az egyedi kedvezményekről, az egyedi kuponokról, akciókról és új termékekről, lakberendezési tanácsokról, vásárlási tippekről.

Érdemes lehet még ma feliratkozni hírlevelünkre, hogy Ön se maradjon le, már a farsangi, Valentin napi egyetlen kuponkódról sem!

Feliratkozni az Impala Bútorkereskedő Kft. – A Székkirály hivatalos weboldalán, a főoldal alján, a hírlevél feliratkozás résznél lehet.

Valamint érdemes követni minket Facebookon is, ahol rendszeresen tájékoztatjuk követőinket az újdonságokról.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük