Vendégágyas ülőgarnitúrák – Megérkeztek a 2021-es év őszének sztárjai!

Vendégágyas ülőgarnitúrák – Megérkeztek a 2021-es év őszének sztárjai!

Nekünk mindig is az volt a fontos, hogy a vásárlóink elégedettek legyenek. A vásárlói igények kiszolgálásának érdekében mi is folyamatosan újulunk és újítunk.

 

Most az egyébként is széles termékkínálatunkat tovább bővítettük egy új termékcsoporttal, a kárpitos bútorokkal. Az idei ősz pedig új modelleket hozott és a kínálat a vendégágyas ülőgarnitúrák kollekciójával bővült. Az új bútordarabok között találhatóak kanapék és sarokgarnitúrák is, melyek mind-mind vendégággyá alakíthatóak át. Ezek a minőségi darabok változatos méretben, formában, színben kaphatóak, de a minőség továbbra is változatlan maradt.

A Hydra vendégágyas ülőgarnitúra lehet lábakon álló, L alakú, tároló résszel és állítható fejtámlával kiegészített is. Ez a bútordarab kihúzhatós, így akár ágyként is funkcionálhat. A Hydra sarokgarnitúra ideális választás a nagycsaládosok számára, hiszen hatalmas, így mindenki kényelmesen elférhet rajta.

A Soho sarokgarnitúra könnyen a család kedvencévé válhat. A lábakon álló, L alakú két darab ülőrésszel és egy fekvő résszel rendelkezik. A Soho sarokgarnitúra vendégággyá alakítható és könnyen ágyazható. A felnyitható ágyneműtartó kényelmes elrejti akár az ágyazáshoz szükséges ágyneműket is. A pihenést a fejtámla teszi még kényelmesebbé.

Az új vendégágyas ülőgarnitúrák kollekciója kisebb bútordarabokat is tartalmaz.

 

A kétszemélyes Bali kanapé oldalán párnás kartámaszok találhatóak. Kis mérete ellenére ez a bútordarab nagyon praktikus, hiszen rendelkezik tárolórésszel és ággyá is átalakítható. Ez a kanapé egy hálószobában és egy nappaliban is remekül mutat majd. Változatos színekben kapható, így egyéni ízlésnek megfelelő változat szerezhető be belőle.

A Mackay kanapé akár vidám színekben is kapható kisebb kanapé. Ez a kanapé 200 cm x 101 cm, két férőhelyes bútordarab, két hatalmas párnával, amelyek még kényelmesebbé teszik a Mackay kanapét.

Jöjjön el hozzánk a 13. kerület Reitter Ferenc utca 8/b. szám alatt található bútoráruházunkba és próbálja ki személyesen ezeket helytakarékos és sok funkcióval rendelkező kanapékat, ülőgarnitúrákat, illetve tekintse meg további lakberendezési tárgyainkat is! Csalódni biztosan nem fog!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük